Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Nem volt olyan veszes. Masfel orat sirdogaltunk. Szegeny amikor epp nem sirt mosolygott. Majd megzabaltam. Aztan aludt. Hajnalba a vihar miatt nyugos volt.
Most reggel meg nezte a meset madagaszkar pingvinjeit pelusozas kozben. :D
Jó reggelt,sziasztok!
Mi még mindig egyben!Reggel újra nst.
Zoknibaba, nagyon aranyos a babó!
Annamari, fel a fejjel, neked is sikerülni fog.Mi is több mint 1,5 évig próbálkoztunk.
Erre nem volt vihar, de eléggé el van borulva.
Sajnáloma sírós babábak, remélem hamarosan elmúlik ez az időszak.
Kezdek félni, hogy hogy fogom bírni!
Jó reggelt!
Ki hogy van? Babák, anyukák, kismamák, és hamarosan kismamák?
Zoknibaba, nagyon aranyos a kislány a képen :) Neve meg van már?
Annamari, én azt a vihart átaludtam, nekem reggel a párom mondta :)
Jó reggelt!
Fél4től fent volt a pici, nem sokkal 6 előtt aludt el, én meg már nem tudtam aludni, inkabb mentem fejni plusz egy meleg fürcsi Hmmm
Ma jön a védőnő, addig pihenek ha tudok!
Annamari egyszer neked is sikerülni fog!
Lehet azt kellene h egy kicsit ki szellőztesd a fejed és hagyni ezt a tesztelgetést, mert evvel is ugy felhúzza magát az ember h már megint negativ ... csináld ugy h egy pici teszt szünet. S annyit együtt lenni amennyit csak tudtok, Még jol is elsülhet :)
Zoknibaba nagyon cuki a kislányod :) biztos rád fog hasonlítani, vigyázzatok magatokra!
Éjszaka itt is vihar volt, még az ablak is remeget akkorát zenget,dörgöt, tökre megijedtem, Árpika meg aludt mint a bunda Nah mondom szép :)
Ma jön a védőnő, nem mondta mikorra ér ide, várjuk csak sétálni is akarunk menni délelőtt.
Szép napot mindenkinek!
Lehet kicsit félreérthető voltam. :)
A tesztelést hagyom rá. Vasárnapnál előbb nem csinálok többet, de akkor is csak úgy ha nem jön meg addig. :)
Amúgy meg tudom jönni fog a baba, csak sokat kell várni. Én meg kos vagyok és türelmetlen. :D
Ne sirj draga! Ott van Endike. Egeszseges szep kisfiu! Gondolj bele masnak meg egy sincs.
Teszteltel?
Jó reggelt!
Éjszaka hatalmas vihar tombolt nálunk, szinte leszakadt az ég. Villámlott és hatalmasokat dörgött az ég. Nem esett jól erre ébredni.
Zoknibaba nagyon édes a babád, biztosan csodálatos érzésvolt látni. Már én is úgy szeretném. Éppen jól elsírtam magam az előbb, facen láttam egyik ismerősömet nagy pocakkal...
Kívánok mindenkinek szép napot! Remélem Jszyl is
hamarosan jelentkezik!
Almos vagyok :D
Zoknibaba nagyon edi a kiscsaj :)))
Szep kis arcocskaja van :)
10re bealudt rajtam. 11 kor helyere raktam mert en is bealudtam vele . Most 1 kor kelt . 20:30kor evett utoljara. Az magyon jo. Fajt a pocak de amikor eppen nem akkor vigyor volt. Nekem is irtora fajt. Sajtlevest ettem.nem kellett volna. Lehet azert fajt az o pocija is.
Esik az eso. Front :))
Nem minden baba egyforma, sírás biztosan lesz, de lehet, hogy csak akkor, ha éhes, tele a pelus, stb. és egyszerűen megoldod. Jól írja Diszi! :)
Holnap nst. Meddig tart, 20 perc a vizsgálat kb?
Oh ti szegények!
Fürcsi után ettünk, aztán be is aludt, 11kor kelt, most próbálunk visszaaludni de hál istennek nincs sírás :)
Kitartás Virág!
Az igen..
epp hasfajassal kuzdunk. Oriasi siras van.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban