Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok!
Teljes leköt a kicsi, egyre többet van fent.
Amugy jol vagyunk, ma kapott vitamint is, cuki fejett vágott hozzá.
Lányok van két felesleges pampers kuponom 300-600ft értékű, Prémium carere meg actuve dryra lehet beváltani. De nekünk nem kell! Ha vkinek kell szívesen odaadom, cserébe egy csomag szigetmánia matricáért :)
Nagyon el van mindenki tűnve.
Nekem estére olyan téli estés hangulatom lett, pedig nincs hideg.:)
En is igy gondolom. Teaval fel orat tudtam huzni. Mar vagy 30.000 ft erteku csodaszert vettunk hogy ne fajjon a poci. Es a fajdalom az hogy nem latom hatasukat. Szerintem a babak egyszeruen jobban turik a hetek multaval.
Azert orulok, hogy nalatok segitett a potlas. Egyebkent meg mondtam a vedononek hogy ha ennyire anyatej fanatic akkor ertse meg hogy meg 2 ilyen nap es ugy kipurcanok hogy tejem se lesz.
tiszta gáz azért hogy mindenki mást mond.
szerintem a védőnőnek nincs igaza, attól még nem lesz semmi bajotok ha kibróbáljátok a tejsűrítő dolgot.
Én is utánaolvastam kicsit, csak jókat írtak erről a tejsűrítőről, tuti segíteni fog Virág!
Képzeljétek, most jelentkeztem be szombatra babafotózásra, karácsonyra szánnám ajándékba a férjemnek meg a nagyszülőknek, beöltöztetik méhecskének meg katicának, manónak.. :) Olyan cuki lesz :))) Csak nem tudom, hogy oldom meg hogy szombaton elmenjünk és a férjem ne tudjon róla..
na ez volt nálam az a pont hogy tápszert is adtam Zoénak :( mindig sirt és fájt a hasa meg bukott éjszaka sem aludt...
én tudom hogy az anyatej remek... de néha kell a kiegészítés... én nem birtam hogy szenved a lányom :(
szió virág!
ez tuti reflux... a tej sűrítő nagyon sokat fog segíteni ne aggódj! kitartás.. egyébként evés közben is büfiztetsz?
Az biztosan nem normális :( Ha Kristóf bukik is, általában észre sem veszem csak abból hogy tiszta tej minden, nemhogy nem sír, de sokszor vigyorog közben..
Egyébként szerintem a reflux legalább annyira gyakori ilyen kisbabáknál, mint a hasfájás, reméljük ez már tényleg megoldja a gondotokat..
Mindenesetre akkor a háziorvos se teljesen komplett ezek szerint..
Mi ma megyünk ultrahangos vizsgálatra, remélem nem lesz gond...
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Hogy vagytok?
Én kicsit elkeseredtem tegnap a dokinál. :/
A kislánnyal minden rendben, 3100g,a feje teljesen lenn.A méhlepény elmeszesedve.
A méhszáj teljesen zárt.
Most minden másnap nst,ha jövő héten sem történik semmi, akkor 24.én be kell feküdnöm kórházba.Holnap jár le az időm.
Igen de amit bemásoltam ott az van hogy túl is eheti magát ha refluxos hogy ne marja a sav. Szerintem ezt is kipróbálhatod, max. nem hat, előtúrtam a szórólapot:
Gastrotuss baby Savvisszafolyást gátló szirup
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban