Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Mi tegnap voltunk a dokinál, 15 ciklusnapomon. Sajna egy tüsző se készülődik beérni :( A legnagyobb tüsző egy 11,0x10,2-es :(
Elég szomorú, sok kicsi mellette, sőt mindkettőben viszont bőven van, de hormonprofilom alapján nem vagyok CPOS-es.
A véreredményem is meg van, nincs Leiden mutációm se.
Most már csak kérdés, hogy vajon akkor miért nem érkezik meg a baba? :) De erre az orvos se tud választ adni.
Vikuka Gratulálok! :) Kristóf anno 3 mm-es volt, mikor kiderült hogy útban van :))
Sandra, próbáld ki hogy úgy büfizteted hogy te hanyatt fekszel, az ő feje pedig a mellkasodon hasra fektetve, és beszélj hozzá, szólongasd.. Kristóf így elkezdi emelgetni a fejét és mikor összetalálkozik a tekintetünk mert olyan magasra emeli, akkor olyanokat nevet hogy elolvadok :)) Így neki is lesz motivációja :)
Hát apja fia, idegbajos lesz ha valami nem úgy megy ahogy eltervezi :DDD
Mi már kóstoltunk almát és narancsot, azokat nagyon szerette, de főleg az almát :) Sütőtök van lefagyasztva, nemsokára előkerülhet már az is, egyelőre csak kifacsart gyümilevet kap néha 1-2 kanállal, hogy szokja az ízeket :)
Mikit is természetes úton szültem. Nem volt egy fáklyás menet, de jó élmény volt.:)
Most is erre készülünk.
Csajok oltás után Mikinek én is mindig adtam kúpot egyszer nem na akkor lázas is lett éjjel.
Ancsi biztos, hogy nem a szűkítő miatt dől előre?
Vikuka gratulálok! :) Hidd csak el kismama vagy.
nagyon boldogok vagyunk.el sem hisszük ezt
következő vizsgálat 3 hét múlva!!!puszi mindenkinek!!!
Szia Zoknibaba!
Nagyon jó hír, hogy a kisasszony befordult. Természetes szülés simán lehet így :D
nem tudom te hogy vagy evvel?!
Hálistennek hogy semmi kóros, csak mérgelődik, tök jó, akkor lassan átfordul, bemérgeli magát és pikkpakk meg lesz :D
4hónaposan már én is szeretném hozzá táplálni, attól függ hogy ő szeretné-e majd :D
Alma, sárgarépa,sütötök ezeket már eheti pépesítve.
MI is mérezkedtünk, 6200 gramm és 64 cm hivatalosan (múltkor mi 66-ot mértünk). Azt mondta a doki hogy már most megduplázta a súlyát úgyhogy ne aggódjak ha nem akar annyit enni.
Azt is mondta hogy 4 hónapos korára kiválthatok egy étkezést gyümölccsel, és estére akkor már kaphat majd tejpépet, azzal át fogja aludni az éjszakát mert táplálóbb (bár ez nem szempont).
Megnézte a videót amin forgolódik azt mondta hogy semmi kóros, csak mérges a Fiatalúr mert nem tud elfordulni :)))))
Fura hogy beadta az oltást, azért figyelj oda rá szerintem jobban mert mi is akkor lettünk betegek mikor megkapta az oltást, pedig előtte kutya baja sem volt.
Itten vagyok. :)
Először is Honeynak gratulálok! :) Az év első fórumos babájához. :)
Annamari ez csodálatis hír, és a ruha valami álomszép. Az írásodról most tényleg árad a nyugalom. Drukkolók az új munkahelyhez.
Virág jó erős nő vagy nem mondom. Tudom, hogy anyák vagyunk és bírni kell, de Te már hetek óta nem alszol rendesen. Nem vigasztal tudom, de fogtok még rendesen aludni, vagy legalábbis ennél sokkal többet.
Amúgy nagyon édesek a babák, és szépen fejlődnek nővőgetnek.
Elliana egyáltalán nem gond, hogy csak ennyit híztál hisz én is csak max 1 kilónál járok. Nagyon ügyes vagy a sok fekvés ellenére. Szerintem szép kerek lányos pocid van. :)
Én egyre terhesebbnek érzem magam. Hétfőn délután több órás küzdelem után Márta befordult végre. Ezt tegnap az orvos is igazolta az Uh-on. Rettentően örültem neki. Bátyó után már Ő is két héttel nagyobb a terhességi koromnál nem saccolják 4 kiló alá. A pocakom is nagy már kérdezgetik mikor szülök, de még van 11 hetem.
Nekünk is van bundazsák de az akkora hogy gyakorlatilag leszedáljuk vele mert alig lehet becsatolni az övet.. :(
Nekünk is megvolt az oltás, egész jól viselte, elsőnél még alig sírt, kb. 5 mp-ig, a másodiknál elgurult a gyógyszere..
De aludt a kezemben egy órát és mosolyogva ébredt, most tudtam visszarakni, olyan éhes volt hogy 230 grammot lenyomott, új rekord.. Szerintem még evett volna de nem akartam a kis pociját megterhelni.
Megint elmondta a doki hogy adjak neki kúpot rögtön mert ha nem lázas akkor is a fájdalomcsillapítás miatt jó ha megkapja. Adtam is neki, inkább kapjon feleslegesen 1x, mint hogy tényleg fájdalmai legyenek.
Sziasztok!
Most Telorol vagyok, de Visszaolvasok és írok gépről, úgy gyorsabb.
Nekünk is ilyen van.
Még akár vehetsz bundazsákot is, én elég jó áron vettem és hordozóba köthető, nagyobb babáknak is jó, netről rendeltem még akciósan. A hideg még 2-3 hónapig eltart kb.
Szerintem elég a kocsi és a ház közt.
Römer babysafe hordozó. Vastag sapka és kapucni van rajta, szerintem emiatt is lehet.. De a sapkát csak akkor szokta megkapni ha kiszállunk mert itthon garázsból indulunk.
Az újszülött szűkítőt mi sem vettük még ki :DD De most ki fogjuk, csak nem akartam hogy guruljon a feje oldalra..
Lehet hogy hagyom az overált és csak vastag plüsskabátkát és nadrágot kap pléddel, az szerintetek elég ha csak beviszem a házba a kocsiból?
Sziasztok!
Köszi Ancsi az infót!
Nem tudom, miért bukik előre. Elvileg van dönthető 0-18 kgig, de nem mind olyan. Szerintem az sem dönthető jobban, bár ki tudja, annyi fajta van már.
Ha nem muszáj én minuszban sem viszem ki, de mi még picik vagyunk. De szerintem nagyobb babának is elég a beöltöztetett szellőztetés.
Plüss bundába rakom, plusz kap még takarót is felülre. Még az újszülött szűkítőt se vettük ki, s kényelmesen alszik benne.(de azt már ki fogjuk venni)
Milyen típus, márka hogy már nektek nem jó?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban