Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Képtelen voltam rá! mindenki azt tanácsolta,hogy hagyjam sírni,majd pár nap alatt hozzá szokik,hogy nem reagálok a sírásra.hát nálam ez kb 10 percig tartott.hallgattam,hogy sír,aztán én is elkezdtem zokogni,hogy ennyire hogy lehetek szívtelen,és kikaptam a kiságyból.amikor 26 hósan abbahagytuk,akkor már elég "nagy" volt ahhoz,hogy megértse,miszerint jött a manó,és elvitte a tejcsijét.ezt utána nagyon sokszor felemlegette,hogy jött a csúnya,gonosz manó,és elvitte az ő tejcsijét.
szóval amikor pici volt,nem hagytam sírni,ez a lényeg.inkább majd'összeestem a kimerültségtől.
Őszintén átérzem,amin átmész!és maximálisan megértem,mennyire fáradt lehetsz,én ugyanezen mentem át!
Itt már nem hinném,hogy az éhségről van szó,csupán a közelségedre vágyik!Az én kislányom ugyanezt csinálta,egészen 26 (!) hónapos koráig! Minden áldott éjjel kb 6-szor kért cicit,és nyilván nem azért,mert éhes volt! amikor kisebb volt,azzal nyugtatgattak,hogy majd amikor elkezdjük a hozzátáplálást,akkor majd jobban jól lakik esténként,és aludni fog.Hát,ez nem jött be! Akármennyit evett este,ugyanúgy kérte a cicit éjszakánként.
Iszonyatosan fáradt voltam,soha nem tudtam kialudni magam.Mert ha a babó napközben alszik,akkor az ember kapkod,hogy utolérje magát a házimunkával.
Szóval nálunk 26 hónapig ment a szopizás,és ott mondtam,hogy kész vége! Pár nap alatt átvészeltük a cici hiányát,és azóta este fél 8-tól reggel fél 7-ig alszik a kislány,pedig most már nemsokára 7 éves lesz.
ÓÓóó, Te szegény:(( Eszik is Alex vagy csak komfortcicizik?
Átküldöm privátban a játék nevét.
Kovetkezo felvonas :)
komolyan kezdek kipurcanni.
Én is most kerültem ágyba, de a fáradtságtól nem bírok aludni :(
Fél12kor még elkezdtünk enni mert utoljára fel9kor evett, ugy nem bírta volna 5ig az alvást. Egyem meg olyan lassan evett, csukva volt a szeme de azért szivta, csak már anya majd bealudt. Aztan még fejtem, utana mindent kifőzni , ettem is mert utana mindig nagyon éhes leszek , fogmosás stb. aztán el is ment az idő :(
Ma nem volt kaki. Majdnem minden nap kakilt, kedd es szombat kivételével, de volt h 1nap 2x is.
Virág kitartás!
Én úgy tudom hogy vagy nyúlik vagy hízik a kettő együtt nem megy :) Mi is próbálkozunk az alvással, még ott tartunk hogy elalszik a kezemben (amikor már 1-2 perce csukva van a szeme de még jár a cumija), akkor rakom le. Ha a lerakástól meg is ébred, vagy megsimogatom a fejét, vagy bebugyolálom a plédbe és akkor már rendszerint visszaalszik magától is. De ha teljesen éberen teszem le abból mindig sírás van.
Kristófnál úgy van hogy kb. 11-ig csak enni kel fel, ma evett Hajnali 3-kor, fél 8-kor, 11-kor, 14.00-kor, 17.00-kor, 19.30-kor. 11 után ébren volt kb. délután 13.00-ig, utána aludt 40 percet, majd evett, visszaaludt kb. 16.30-ig, majd megint evett, aludt max. fél óra-órát, aztán fürcsi, kaja, most fél órája alszik megint..
Ha látom hogy elálmosodik akkor rászoktattam arra hogy elviszem egy csendes sötét szobába (ha vendégségben vagyuk akkor is) és ahogy nyugi lesz csukja is le a szemét.
Nem egy nagy evo akkor. Nalunk forditva. Kepes felkelni enni es utanna visszaaludni. Most mertem furdes elott. Semmit nem hizott tegnap ota. Ugy latszik most mar belassul a hizasunk. Most hosszra nott sokat.
Marci napkozben sokat jatszik?
Szia Virág! Bocs, hogy ismeretlenül beledumálok, de hátha segíthetek (nekem egy 10 hetes kislányom van)
Azt olvastam, hogy az éjszakai alvásnál fontos, hogy ne cicin, ölben stb. aludjon el a baba, mert ha az éberebb alvási fázisban felébred és nem úgy találja magát, ahogy elaludt, akkor nem tud vissza aludni.
Nálunk 6 hétig ment a vacsi utáni összebújós altatás, de kínlódott, nyűglődött közben. Vettünk egy fehér zajt játszó altató játékot és kaja-büfi után egyből leteszem és alszik mint a tej. 160ml-t kap (tegnap emeltem 150-ről) és este 8-tól reggel 5-ig alszik, mint a tej. Ha véletlenül ficereg is, akkor is elég, ha megsimítom a hátát vagy csittegek egy kicsit neki.
Remélem segíthettem, mert el sem tudom képzelni, hogy milyen fáradt lehetsz már:)
Köszi Virág :) Meglátjuk az estét, de eddig ma még egyszer sem sírt fel álmában, szóval remélem jobb lesz. Igaz kaki nem volt még ma, de puki volt rendesen, szóval amíg őt nem zavarja addig engem sem :)
Nagyon cuki Alex, és egyáltalán nem tűnik dundibbnak mint Kristóf, súly ide vagy oda :) Egyébként most mértük Kristófot, 66 cm :)
Na latod. Nem kell ide csodaszer. Egy kis gyumolcs megoldja :) orulok komolyan, hogy jobb a pocija :)
remelem egyszer mi is alszunk ilyen hosszan .
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban