Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia!
Remélem meg tudjátok végre hogy kisfiú-e vagy kislány! :D
Szerintem kislány :D
Szia!
nem baj az, lehet hogy a következő héten csak 150g -ot fog
úgy etesd és akkor ahogy neki jó
Én is sokat paráztam de kezdek rájönni hogy felesleges, nagyon szépen növünk és gyarapszunk, még jó hogy nem vettünk 16ért mérleget, 2 hónapig béreltünk, most vitte vissza Apa.
Aztán majd szoba mérlegen mérjük velem együtt (valamelyikőtök adta az ötletet már nem tudom ki volt a forrás de KÖSZI!
Szia!
Sokat nézem a fórumot de ha senki nem ír, én se szoktam :(
Dobjuk fel újra :D
Megjöttünk az oltásról amúgy, volt sírás, először meglepődött h mi az, de sírás lett belőle, aztán én se bírtam sokáig. Úgy sajnáltam! Aztán kijöttünk még kint is sírt egy kicsit de beletettük a bundazsákba és megnyugodott aztán be is aludt, és most is alszik.
Egy kajcsi is kimaradt! Inkább hagyom pihenni, majd eszünk ha fel kell.
Képzeljétek mi voltunk a legkisebbek és a legszebbek ott :D Nem is vagyok elfogult a gyerekemmel kapcsolatban de minden anyukának az ő Kicsikéje a legszebb úgye?! :)
Jah és 5500g és 61cm-ek vagyunk :D :D
Szia!
Olyan 6-7 hetesen mosolygott először igazán, és nekem hát azt hittem elolvadok (sírtam is örömömben) és még gagyorászot is hozzá, annyira jó volt :D :D
Igazi visszamosolygas ugy emlekszem kb. 6 hetesen. Most 3 honaposan mar egesz nap vigyorog. Es akkor is ha ramosolygunk vagy korbealljuk. Rengeteget gugyog. Naprol napra tobbet dumal :D ha a szajat takaritom akkor szokott meg sokat vigyorogni es dumcsizmi , hogy ghiiiiii meg aunguu :D
Szepen hiztok. Mi 7100gr vagyunk 13. Hetesen. Most csak 150gr ot hozott 1 het alatt. Most jarok utanna a homeopatias bogyesznak. Szerintunk felriad Alex es azert eszik. Vagy kitudja. Irigylem aki alszik :) Alex 3 oraja alszik abbol masfel ora seta kozben. Picsuba hogy nem megy a nappali alvas :( pedig ma mar 2* is aludt 3 orat.
600 gramm hetente... az nagyon durva... :D
Tegnap voltak nálunk babát látogatni barátnőmék. Nekik 10 hónapos a kicsi és most 8 kg körül van. Szép formás kislány és nagyon aktív. :)
Aztán egy kolleganőm is telefonált, hogy majd ők is jönnének. Neki meg 4 hós a lánya és 8,5 kg. Azt hittem dobok egy hátast, mikor rákérdeztem, hogy mekkorák. Óriásbébi.
Mi a héten két hónaposak leszünk, de még nem nagyon mosolygunk. Csak a cicin, illetve álmában. :)
De ha azt nézem, hogy ő másfél hónappal korábban jött a világra, úgy még van ideje. :) Az első hónapot szinte végigaludta. Bár nem csoda, hiszen még bent kellett volna lennie. Ehhez képest viszont szépen fejlődünk.
Nekem ásítás után szokott ilyen "kikriiki" hangot kiadni. :)
De a napokban már volt egy párszor "gá", "gí" és valami "heö" is. :) Alig várom, hogy gagyogjon majd. Na meg, hogy mosolyogjon. Mert még egyenlőre nagyon komoly babának tűnik. :)
Körkérdés: mikor mosolygott először a babátok? az én nagyfiam egy hónaposan. S mivel egy hét múlva töltjük, már nagyon várom az első igazi mosolyt. A félálom és tele a pocak mosolyok már első naptól megvannak. És ma, mintha már egy halványkát nekem szólt volna, de mivel elalvás előtt volt, szerintem még ez is a pocaknak szólt.:)
Már nagyon figyel dolgokat, már a szemembe néz jó ideje és nagyobb köhintés vagy hapci után véleményt is alkot egy-egy gurgulázással.:)
Sziasztok Lányok!
Virág kitartást, küldök sok sok energiát :) Remélem lassan jobb lesz a helyzet és egyszer kialszod magad.
Többiek hogy vagytok?
Ma voltam védőnőnél, számomra hihetetlen hogy csak! 1kg híztam a karácsonyi szezon alatt, úgy hogy szigorúan végig feküdtem az elmúlt 2 hetet ráadásul.. Védőnői mérés szerint eddig a 24+4 hét alatt csak 4 kg híztam..Igaz hogy van bőven tartalékom, de a dokimnál múltkor 2kg több volt. Szóval nem tudom kinél hibás a mérleg. Csütörtökön megyünk uh-ra, és elméletben cukorterhelésre.Már nagyon várom, remélem végre akkorát terpeszt hogy csak na, ideje lenne most már megmutatni mi van a lába között 100%-ra.. Elkezdtem nagyon picikét vizesedni, és nagyon érezzük ezt a rossz időt.
Amika, jó hallani rólatok! Örülök, hogy jól vagytok!
Igen, sajnos pang a fórum, én is, ha jövök, szinte senki sincs. De talán az ünnepek miatt, mindenki a családdal volt elfoglalva lehet.
Mi kétszer kelünk éjjel, szinte úgy, mint a nagyfiammal. Az én gyerekeim, lehet, hogy így vannak programozva.:)))
Sziasztok!
Látom nem az igazi eza fórum már. Mindenki ritkán ír,van aki el is tűnt vagy csak nem ír.
Mi egyébként jól vagyunk.6 hetesek 4000gr,vagyunk.Minden ok, az éjszakákat végig alusszuk és csak indokolt esetben sírunk. Álom baba, mindenkinek ilyen jó babát kívánok.
Hoy vagytok?
Sziasztok!
Tegnap esti súlyunk kerek 3500g.:))
Kezdünk jobban lenni a náthából.
Virág, tök jó, akkor ezek szerint le kell őt fárasztani.:)
Fagyi, örülök, hogy újra itt vagy!:)
BÚÉK! Sziasztok!
Visszatértem az új évre :)
A tavalyi évvégén nem sokat voltam már gép előtt, szabin is voltam, stb.
Viszont úgy látom, hogy sok minden történt!
Üdvözlöm az új tagokat!
A fórum babái tündérségesen aranyosan!!
Ihoney, gratulálok!!!
Sziasztok. Vendegsegben voltunk. Alex tok jol lefaradt. 8 kor furcsi utan eves kozben elaludt es ejfelig fel sem kelt.
Vegre aludtam 3 orat. Utanna kelt 2kor fel 4-5 ig dajkaltam mert bezabalt es nem jott a bufi. Fel 7 tol meg fel 8 ig osszebujva felig aludtunk.
Nekünk a nappalunk is ugyanolyan nyűgös volt mint az éjszakánk, délután 2-ig aludt Kristóf de az utolsó 1 órát már a kezemben, így is sírva ébredt és látszott a szemén hogy még hulla fáradt. Az esti nem alvás megviselte őt is így nappal sem nagyon tudott aludni, én ma délután 4-kor ettem először…
Viszont legalább volt kaki, azt mondtam addig kúpozom amíg nem lesz valami eredmény, így végre kijött a beszáradt kaki és utána sikerült is rendes sárgát és hígat kakilnia. Remélem mostmár rendben leszünk.
Nálunk is az van hiába menne a férjem volt hogy addig üvöltött amíg át nem adta a kezembe. Ez van, anya kell nekik :)
Oh az nem sok :(
És mi lenne ha te pihennél es a férjed foglalkozna vele, lefejed a tejet vagy kap tápot!?
Mert ezt nem fogod sokaig bírni!!!
Szia Virág!
Sikerült valamennyit aludnod míg Alex aludt?
Együtt érzek veled, igaz nekem nem kel, nem eszik 2 óránként de én is kész vagyok most.
Ha felébred egy kicsit én is hagyom van hogy magától még egy kicsit visszaalszik, ha nyöszög még várok pár percet de ha már nagyon nyöszög akkor rohanok. Sírni meg abszolút nem hagyom.Azért vagyunk MI anyukánk.
Ma már 2 kakis pelusunk volt, és ma nem is adtam neki Biogiait csak tegnap kapott korai délután.
Mi holnap megyünk oltásra, már előre félek hogy mi lesz, hogy viseli, remélem nem borul fel a rendszernek látszó rendünk.
Hat nemtudom mi volt. Mi van. Most Alex is aludt 3 orat.
A betegseg is kozrejatszik nala tuti..
mar elore felek a kovetkezo oltas utan mi lesz. Azota borult az ejjel miota megkapta a 2 honaposat.
Nalatok nemigen volt meg ilyen Kristoffal nem? Furi hogy mindkettonk babaja ugyanugy evett ejjel.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban