Idegösszeomlás (beszélgetés)
Saját szókincsed nincs?
Ha semmi értelmeset nem találsz veled van a baj. Nem a családoddal, nem a világgal, hanem veled.
Épp ráérek, minden kész, ajándékozás csak este lesz. te nem készülsz?
Nem vagy szakadékban...akkor nem írnál itt, nem állnál le vitatkozni.
Tényleg szüneteltesd a fórumozást, próbáld meg.
Orvos nem mondta, hogy foglald el magad valami értelmes dologgal?:)
Voltam, és érdekes módon nem a hoxán szívattam az embereket.
Te ezt élvezed, sajnálatot kunyerálsz, picsogsz. Idegesítő vagy.
Szerinted akinek véleménye van az ítélkezik? Neked semmiről nincs? Budapestről sem?
Egyet tehetsz... azt, amit tegnap ígértél. Hagyd egy időre a fórumozást!
Kapcsolódj ki, pihenj, olvass, süss, főzz, menj levegőzz, sétálj, stb.! Mindegy mit csinálsz, csak ne fórumozz. Próbáld meg.
Itt is cirkusz lesz... hagyd abba, ne provokálj senkit!
Karácsony este lesz, békesség, szeretet!
Igen, látott.
A családban gyakran kialakul a cirkusz, a tegnapi is ilyen volt
Én szerencsés vagyok, ezekből kimaradok.
Amúg orvos látott már?
Az inkább egy pánikroham lehetett. Vagy egy hisztériás roham. Ahogy itt megnyilvánulsz, inkább az utóbbira tippelek, gyanítom, nem uralod az indulataidat. Meg lehet tanulni. Persze akarni kell.
Az idegösszeomlás egy picit komolyabb annál, minthogy az imént volt, és most nosza beszéljünk róla.
Amúgy, hogy volt-e? Mivel orvosi szempontból ez egy nem létező dolog, így nem tudok egyértelmű választ adni. Egyszer volt, hogy besokalltam, az elég szar volt, két-három hónap kellett, hogy kijöjjek belőle. Elég pokoli dolog.
Vagy csupán nem tud kezelni egy szituációt.
Valljuk be, hogy a mai világban rengeteg rosszindulatú ember van, akik szándékosan is provokálhatják az embert.
Nos ha egy ilyennel valaki szembekerül és nem tudja kezelni az ilyen embereket, az is eredményezhet idegösszeroppanást, vagy egy erős stresszhelyzet.
Az idegösszeomlás nem ilyen, az hosszabb ideig tart, van amikor csak intézeti körülmények között tudják kihozni az embert belőle.
Rövid ideig tartó lehet pánik, dühroham, vagy simán nem tudja valaki az indulatait kezelni.
Az attől függ, hogy miből építkezik az ember a fejében és hogyan.
Engem érdekel.
Mesélj róla!