Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsos zöldség jénaiban recept

Húsos zöldség jénaiban recept

A Húsos zöldség jénaiban hozzávalói:
8 szelet sertéscomb
5 dkg vaj
1 kg mirelit zöldség(zöldborsó,sárgarépa.karfiol)
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
5 dkg reszelt sajt

bors


A Húsos zöldség jénaiban elkészítési módja:
A húst kloppfoljuk sózzuk borsozzuk.A vajon átsütjük a húsokat,kevés vízzel puhára pároljuk,kivesszük a léből,és beletesszük a zöldségeket enyhén sózzuk és kb 5 percig pároljuk.Egy jénait kivajazunk és alúlra teszünk párolt zöldséget ,ráhelyezünk 4 szelet húst,ezután ismételten zöldséget majd a másik 4 szelet húst.A tetejére a maradék zöldség kerül. Az egészet leöntjük a tejföl tojássárga reszelt sajt keverékével.Forró sütőben pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A húsos zöldség jénaiban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook