Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baszk csirkemell recept

Baszk csirkemell recept

A Baszk csirkemell hozzávalói:
4 db filézett csirkemell
25 dkg gomba
1 fej hagyma
5 gerezd fokhagyma
1 bő evőkanál ketchup
kevés szójaszósz
1 dl száraz fehérbor
1 babérlevél
petrezselyem

bors
petrezyelyem


A Baszk csirkemell elkészítési módja:
Vágjuk félbe a csirkemelleket,sózzuk ,borsozzuk.Pároljuk meg kicsit az apróra vágott hagymát pirítsuk át rajta a csirkemelleket majd vegyük ki és tegyük a hagymára a felszeletelt gombát.Enyhén sózzuk,kicsit pároljuk majd tegyük vissza a csirkemellett.Adjuk hozzá a bort a ketchupot a szójaszószt a babérlevelet és a petrezselymet.Pároljuk még rövid ideig majd tegyük jénai tálba,öntsünk rá egy kevéske vizet tegyük sütőbe és süssük szaftjára.


Kategória: Húsételek receptjei


A baszk csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook