Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hús, köret, savanyúság egyben recept

Hús, köret, savanyúság egyben recept

Elkészítési idő 35 perc

A Hús, köret, savanyúság egyben hozzávalói:
Az adagok tetszőlegesek.
- savanyú káposzta
- krumpli
- bármilyen hús
- zsír,vagy étolaj
- fűszerek


A Hús, köret, savanyúság egyben elkészítési módja:
A savanyú káposztát átmosom, a kruplit meghámozom és karikára vágom, a húst feldarabolom, ha disznó akkor egy kicsit kikloffolom, sózom, és tetszőlegesen fűszerezem, majdnem mindíg másképp. A tepsit kizsírozom és ráteszek egy sor levétől kinyomot káposztát, arra a krumplit, arra egy kis sót és zsíradékot, majd megint káposztát. A káposztára a húst.Fóliázom és sütöm. Amkor leveszem róla a fóliát, ha van itthon sajt reszelek rá és egy kicsit visszatolom a sütőbe.

Gyorsan elkészül, lehet mellette mást is csinálni.


Kategória: Húsételek receptjei


A hús, köret, savanyúság egyben elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook