Hozzád törtek már be? (beszélgetés)
Azért ez kabaré, hogy egy vadidegen az én lakásomba, ami az enyém, én gürcöltem érte,dolgoztam meg stb, betör, lop, vandálkodik, tör-zúz,.. erre a törvény még külön megszabja, hogy én ellene mivel is léphetnék föl??
ugyan még véletlen se védjem már meg ami az enyém, hát ez állati jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! :(((( Aztán meg mehetek én a börtönbe napozni
És az mennyiben korlátozza az emberek betörési szándékát, ha gyilkosságért halálbüntetés jár? :-)
Az más tészta, hogy ha valaki betör hozzám hívatlanul, akor hadd csináljak vele a magánterületemen azt, amihez csak kedvem van, és olyan eszközzel, amilyennel csak akarom.
Hozzánk 5x jöttek be, itthon voltam, hallottam ahogy végignyitják a zárakat, az a szerencse, hogy Férjem fegyver és páncélkészítő, így mindig van itthon pár kard, harci kalapács, és azzal vártam a rohadékokat, ami a kezembe akadt, a kutyáim meg úgy elkezdtek üvölteni, hogy még én megijedtem tőlük, mert nagyon békések. Miután elzavartam őket, persze a földre, a kutyák közzé kucorodva, remegve hívtam Férjem, hogy jöjjön haza.
Kérdezték többen is tőlem, hogy még is miért akkora biznisz a mi lakásunk egy betörőnek, de olvasva, hogy valakitől még a lábtörlőt is elvitték, így már egy cseppet sem csodálkozok, hogy hozzánk is évente egyszer be akarnak nézni, pláne, hogy nagyon könnyű kifigyelni, hogy én vak vagyok, és hogy Férjem mikor ugrik csak el a boltba, és mikor a műhelybe...
A legutóbbi nagyon megviselt, mert a házban lévő öregasszonyok olyanokat pletykáltak, hogy a vakvezető kutyámat akarják elrabolni, és külföldre eladni, és hogy a felettünk lakó szomszéddal látták azokat, akik kifutottak a házból, de még mindig semmi bizonyíték rá, és kinézem belőlük, hogy azért a feletünk lakót mondták, mert mindenkinek az idegeire megy a pasas és a felesége is, és ők nem mernek nekik szólni semmiért, mi meg teszünk rá, nem hiányzik nekünk, hogy az az őstulok velünk is vergődjön. Azóta, ha arra ébredek, hogy a folyosóról idegen hangok jönnek, rögtön elfog a pánik, hiába van dupla ajtónk, lett jó zárunk, mégsem vagyok nyugodt.
Van egy hobbitelkünk, ott van Férjem műhelye, és a második kertszomszédnak egyik reggelre a teljes kerítését ellopták, és nem ám tyúkhálós vacak volt, hanem rendes, és senki nem hallott semmit!!!
Betörők ellen egy percig sem hezitálnék, ha használnom kellene Férjem bármelyik munkáját!
Hozzám soha többet senki be nem teszi a lábát, az fix!!!
Már ha én nem hívom meg.
A kutya fáját neki :D
Még gyerekkoromban egyszer próbáltak a családi házunkba, de nagymamám pont akkor ment le a földszintre, így a betörő elmenekült.
A nyaralónkba viszont szó szerint beköltöztek. Ott csináltak is károkat.
További ajánlott fórumok:
- Egy szerelem emlékére, remélem egyszer eljut Hozzád!
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Mi illik hozzád? Nem vagy szürke kis egér! Minden nő alapjában gyönyörű
- Játsszunk! Játékszabály: Vedd elő a hozzád legközelebb eső könyvet...
- Kinél törtek már be?