Hozzád törtek már be? (beszélgetés)
Tegyél kaktuszt az ablakod alá!
Akadálymentesítésről jut eszembe: osztálykirándulásra mentünk annó (lány osztály), és valaki mondta, hogy ne mászkáljunk este kint, mert kószál egy szatír arrafelé. Annyira megijedtünk, hogy mi is a bejárati ajtóhoz tettünk egy vödröt, hogy ha jön a szatír, akkor nagy csörömpölés legyen. Na, reggel mi voltunk az elsők, akik jó nagy csörömpölést rendeztünk, mert elfelejtettük, hogy ott a vödör!
Én tipikus nő vagyok, imádok minden fityfirittyet, meg logó bizgentyűket, tehát a lakásom tele van pl szélcsengőkkel.
Na azok mellett menjen el csak valaki csendben, arra befizetnék :D
Még a mellékhelyiségbe is tettem.
Néha már hülyét kapok a hangjuktól, de legalább kellemes, szép látvány, pláne jól lehet hallani.
:DD
Megnyugtattál, hogy nem én vagyok a flúgos.
Én még eddig csak rémálomból riadtam fel, de azt szép csöndben, csináltam. Az a lehetőség kilőve, hogy elriasztom az ébredésemmel.
Én csöndbe szeretek aludni és sötétben. A sötét amúgy is kell, hogy működjön az akadálypálya. :))
Teljesen megértelek, én is ezt teszem. mindent ide oda pakolok, inkább kerülgetem, de legalább zajt fog csapni, ha netán nem csak én vagyok a lakásban...
Komolyan mondom, tökre megnyugszok, ha kerülgetnem kell a dolgaimat, tárgyaimat.
Az alvás terén, én csak baromi sötétbe és nagyon nagyon csöndbe tudok aludni,tehát, ha valaki bemerészkedik a kicsiny birtokomba, na az előbb kap frászt, mert én úgy riadok föl, hogy magamat is megijesztem :D :D :D
Amúgy engem ha egyedül vagyok itthon tényleg csak az nyugtat meg, ha akadálypályát csinálok. Az ablak elé rakom a ruhaszárítót, biciklit az ajtóba rakom és társai. Pedig hozzánk még szerencsére nem törtek be.
Mondjuk én az akadályokat azért rakom, hogy zajjal járjon, ha bejön valaki és felébredjek, mert nekem az a legnagyobb parám, hogy arra keljek fel, hogy idegen járkál a lakásban vagy ott áll az ágyam mellett. Szerintem rögtön szörnyet halnék az ijedtségtől. Akkor már inkább ébren legyek és max. csöndben végignézem, ahogy pakol, ha nincs más lehetőségem.
Gyógynövényektől nem igazán lehet berúgni
Az alkoholt meg gyűlölöm ,szóval nem jött össze
:DD
Szerintem a legtöbb betörő megoldaná, hogy ennyi idő alatt is elpucoljon, feltéve ha nem valami szerencsétlen, aki mondjuk átesik egy virágcserében vagy épp a pitbullban botlik meg. :D
Fel se ajánlanátok neki, hogy elmeneküljön mielőtt lőnétek?
Nagyon kemények vagytok. :)
Azt hiszem igen!! :D
Csökkents az akciófilmek adagját! :D
Az, kabaré. Ha valakit megtámadnak, nem fogja lepörgetni maga előtt a btk.-t, hogy hogy tudná magát megvédeni törvénysértés nélkül.
Az meg tényleg külön szomorú, hogy a birtokvédelmi, vagyonvédelmi kérdéskörben meg jó formán semmilyen jogokkal nem rendelkezik az ember.
Én ezt úgy képzelem, hogy babrál a zárral, én közben leülnék a közlekedő végére egy kényelmes fotelba a kezemben pisztollyal. Rágyújtanék egy cigire (bár a lakásban tilos a dohányzás, de a feeling kedvéért akkor lehetne), aztán amint belépne a lakásba, rászegezném.
Vagy csak sok filmet nézek :-D
További ajánlott fórumok:
- Egy szerelem emlékére, remélem egyszer eljut Hozzád!
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Mi illik hozzád? Nem vagy szürke kis egér! Minden nő alapjában gyönyörű
- Játsszunk! Játékszabály: Vedd elő a hozzád legközelebb eső könyvet...
- Kinél törtek már be?