Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok! Végre ide is eljutottam... remélem, a Karácsony mindenkinek jól telt!
Sokat írtatok, nem tudok ennyit visszaolvasni, de azt látom Ágikám,h a kutyusod nem jól van :( Mielőbbi jobbulást neki!
Jó reggelt mindenkinek!
A reggeli időszámítás szerint még K.E. van, de már nem sokáig az első adag zhamarost leér... akkor feléledek eléggé, hogy főzzek még egyet :)
Kér valaki? :)
Itt is =(
Bár anyum azt mondta, ő nem is nagyon kívánja... tegnap ugyanis megemlítettem, h ha most esne a hó, az tuti megmaradna...
Kutyus hogy van? Semmi javulás?
Szia Anya!
Itt is... sapkát kellett vennem reggel, mert le akartak fagyni a füleim tegnap =(
Viszont hó nincs... nálatok?
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Kávé, tea megy mindenkinek!
Moni, köszi a jókivánságodat, és nektek is sikeres, boldog Új Évet kivánokm és természetesen minden elképzelhető jóval. :)
Ne is mondjátok a töltött káposztát, mert azt hiszem fél évig nem főzök többet, úgy elegem van belőle. :)
Ismét kezdhetjük a visszaszámlálást. :))
Legyen mindenkinek szép napja.
Igen,nagyon örült neki:)Nagy kerek szemekkel kicsomagolta:))
Jól telt az Ünnep,köszike,kicsit szaladgálással telt,de azért jó volt,én imádok jönni menni úgy is:-)))
Köszi szépen!:)
Hogy teltek az ünnepek? Kicsid örült a babahordozónak?
Sziasztok!Szép estét!
Megint rég jártam felétek,de sokszor eszembe jutottatok :)
Remélem mindenkinek szép karácsonya volt:)
Idén már lehet,hogy nem is jövök,úgyhogy most megragadom az alkalmat,és mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! :)))
Jó éjt mindenkinek!
Halihó!
Szép estét mindenkinek!
Tilli,én tegnap jártam így,hogy jól bezabáltam töltött kápiból..
Szép estét!
Gondolom ez az én bejegyzésemhez szólt....
Senki nem feltételezte a rossz szándékot,illetve a haragom,csak leírtam amit gondolok.
Remélem ez nem probléma,hogy azt írok amit gondolok.
Ezzel kívánook Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!
Imola jó reggelt,szép napot kívánok!
Köszi :-)
Jóéjt nektek is :-)))
Na majd akkor a naplómból megtudod:-))))
Megyek zuhizni, aztán tévézek egy kicsit. POcaknyugvós szép álmokat neked!
És ti hogy vagytok ??
Most készülök naplókat olvasni , mert le vagyok maradva :-(
Köszike ! Szuper :-)))
de most szenvedek...mert telekajáltam magam töltött kápival , és minden bajom van :-(((
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)