Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Jól vagyunk, köszönjük:-)Vigyázz nagyon magadra Anuszim!
Alföldi papa jó munkát neked!
Szia Hugicám!! én el vagyok, fúj a szél, és mennem kell a dokihoz! Félek, hogy befulladok......
és Ti hogy vagytok?
én is most voltam a virágárusnál megrendelni a csokrokat....
ihatnánk egy kávét szerintem de rengeteget akarok takarítani mosni mert kész csöd lett itt...
Jó reggelt mindenkinek! A ballagóknak gyönyörű délelőttöt, délutánt, hiszen ez életük egyik legfontosabb napja!
Jól vagytok lányok?
Szia Drága Barátnőm! Már küldöm is!!
De rég futottunk össze, hogy vagytok?
Fogok én is csinálni! Ez nagyon finom! :-)))
Köszi a képet, betettem a diétás naplómba. Jó lesz ha nassolni támad kedvem. Ránézek :-D
Edinaanyuci jutott eszembe :-)
Puszillak ha olvasol minket :-)))
De jó neked Noémi! 10-ig aludni :-))) Én 08:20-ig vackoltam :-D
A szabadnap nagy kincs. Nekem nincs olyan. Úgy hogy jól használd ki! Arra gondolva, hogy nem mindenkinek jut ilyen :-)
Sziasztok!
Ma szabadnapos vagyok :-)
Valami jot kellene kitalalnom a takaritason kivul, mert persze rajtam kivul mindenki dolgozik... :-(
Egyedul vagyok.
Igy a mai nap kezdeskeppen 10-ig aludtam. Nem is tudom, milyen reg nem volt ilyen... :-)
Néha nem is lenne baj , ha kötelezővé tennék a sisakot.
A láthatósági mellény úgy tudom , már kötelező.
Nekem is van .Igaz , csak ritkán van rajtam , általában az övtáskámra van fel felfűzve.
Ügyeskedem ám :-))))
De még egyenlőre csak itt a környéken bringázom , messzebbre csak a férjemmel megyek .
Ma is kitűztem egy célt :-))))
A fiúk is vigyázzanak magukra :-)
ahoz meg pláne kéne de itt is mert száraz a föld rettenetesen
most a kertbe medencét szeretnénk talán az idén nyárra meg is lesz de ha nem akor jövöre biztosan egy 6 szor 3 méterest.. ennek is elkezdtük a helyének az elő készítését... mert nagy föld munka és betonozás is kell alá jocskán...
lassan a sisak is kötelező lesz vagy lett.. az én gyerekeim is hajtják...
na mostmár eshetne már nem ázunk be..
A fiúk nálunk már megkezdték a szokásos bicajos túrákat. Bence sisakban, Ricsi sisak nélkül.
Csak ügyesen Tillykém!:-))
:-))))
Éppen azon filóztam...hogy.....hmmm......
meg kénne nézni az a kerékpár sisakot.....mégis csak jól jönne...:-)))))
Szép jóóóó napot :-)))
WáÁáááááá.....cukor nélkül kortyoltam bele a kávémba ....ÚúúúúÚÚÚúúú de rossz....
ballagás lesz...
Ildié de anya dolgozik én meg a picikkel vagyok a lányokat küldöm valószínű...,de még nem tudom...
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)