Hova lettek az M és L méretű ruhák? (beszélgetés)
A kis nagyképű???!!!:)))))))nem ám!!!Csak kekec a becenevem!:)))
Jó neked!!!!
Én pedig pénteken kb 1 órán át nézelődtem ott, és végül nem vettem semmit...
Mondjuk a próbafülkéknél kb 10 méteres sor állt, pedig nem kettő van belőle.
Ott nem az van, olyan cuccok, mint pl én méretemben (M), csak nagyban varrják!
De nem reklámot akarok, csak tudom páran ott vásároltak:)
Sajnálom őket ez a lényeg, mert baromi nehéz dolguk van.
Jah Ula Poppken (ha jól írom)-ben én is tudnék vásárolni zsákos fazont, kell a fenének.
De így van ez már itthon... nincs nagy méret, vagy elvétve, de nem alakra szabott, hanem zsák fazon.
De remélem nem kell sokáig itt bóklászgatnom, ha normális cuccokat akarok felvenni :)
Mondhatjátok,ezt a melltartó kérdést!Egy normális melltartóm van,azt nyúzom ,úton útfélen...triumf,de hiába akarok venni még,már nem ilyen fazonok vannak.85 c -azt hiszem,már le kopott róla a méret is.
Van mellette,kb 10 darab ,de azokat csak akkor veszem fel,ha épp mosom ezt.A többi szar!!!Van közte,drága,olcsó.....de ilyen nincs még egy!
Tudod, hogy mennyit gondolkoztam ezen? Bár én behozni gondoltam, mert mondjuk Amerikában hihetetlen milyen jó cuccok vannak 12X méretig (tényleg nagyon nagy, én a 46-48-as méretemmel 1X vay 2X vagyok de inkább 1X). És nem csak zsák fazon, hanem pl régebben volt itt az oldalon is a legfelső reklám részben fűzők nagy méretben, na azok a típusok de óriási méretig, az egészen normál mérettől is. Különböző méret több féle kosárral.
Csak tőke hijján... :(((, de nagyon gondolkoztam rajta... Biztos nem a legolcsóbb lett volna, behozatal, vám stb :(((.
Valakit rá kell venni, hogy nyisson valami rendes varróüzemet, emberi, azaz magyar női méretekkel számolva (nem ázsiai, pici nőkre szabva).
Lehetne felsőruházat és ezek szerint mások kívánságára is fehérnemű.
;)
Szia!
Ugyan én nem D-s melltartót hordok, csak C-set, de eddig, ami megfelelt minőségben is és fazonban is, az a Triumf (lehet nem is jól írom) aranyárét. Egyet értek veled, már a C-s méret is kihalóban van normális fazonban... :(, vagy ha netán lehet is itt-ott kapni nagyméretet az tényleg vagy nyanyás vagy szigorúan fehér, vagy olyan silány minőség, hogy elhagyom félúton :(. Igaz a fent említett cég boltjaiban kapok magamra, de iszonyúan drága, persze ott is van nagyobb méret, de tényleg csak akkor veszek ott ilyesmit, ha ünnepnap van és esetleg van némi plusz pénzem :(((.
Sziasztok!
Csatlakoznék a háborgókhoz.:) Én sem értem, hogy miért nevezik L-esnek az 50kg-os emberre való ruhát. L=large, azaz nagy. Hát hol a francban számít nagynak egy ilyen kis pici nő???? A boltok ruhaméreteinél egyedül. :))
Nekem is gondot okoz az ingek, felsők vásárlása, ugyanis én mellnaygobbítás nélkül 80D-s melltartót hordok. Azaz hordanék, de ezt is nehezen kapok. Illetve amit kapnék, az mamás-nyanyás és még nem érzem magam nyanyásnak.:))
Régebben éltem Angliában, ott pl. volt még DD, E, EE, F, stb. kosárméret is, szép színekben, normális fazonnal. Később olyan helyen dolgoztam, ahova tudtam Amerikából rendelni a Victoria's Secretből, ahol szintén van méret.
Most itthon vagyok 2 éve már és szó szerint vadászok melltartóra. Ha tudnak varrni B kosarast, miért lenne nehéz varrni egy D-t is?
Egyetértek a korábban erről szólóval, hogy aki megnagyobbíttatja a mellét, mit vesz fel utána és hol veszi??? Csak mert akkor hátha ott én is kapnék rendes ruhát magamra.
Sziasztok, jó reggelt!Látom jó kis témát sikerült elindítani, én csak napközben tudok itt lenni, erre reggelre látom, hogy már 2 oldalt kellett visszaolvasnom!
Csatlakozok Myly hozzászólásaihoz!! 1. Pont a vékony (XS,S) méretű lányokra lehet csak ruhát kapni, és ebből adódóan szerintem nekik egyáltalán nem gond ruházkodni 2. Most nem a turik és Metró és Tescó áruházak ruhakínálatát szeretnénk felmérni, hanem a divatos, csajos cuccokról volt (van) szó, amikor pl. a bevásárlóközpontok ilyen-olyan üzleteiben az M-es és L-es méretű ruhák a babáimra lennének jók (ha még meglennének!) Farmer csak 29-esig és extra csipő fazonban létezik, 30-31-32-es farmer nincs!!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Mekkora a babátok és milyen méretű ruhákat hordtok?
- Budapesten hol lehet nagyon kis méretű (xs, 25-ös) ruhákat vásárolni? 1 nadrágért 25 boltba el kell menni..:(
- Tudtok olyan webáruházat, ahol óriási méretű férfi ruhák vannak olcsón?
- Hol vehetnék nagyobb méretű, de trendi ruhákat?
- Hol kaphatóak nagy méretű ruhák Budapesten?