Hova lettek az M és L méretű ruhák? (beszélgetés)
azt mondom o.k. legyenek olyan ruhák is, ami rájuk jó,(elvégre elég sok mindenkit sikerült behülyíteni ezzel a kórós soványság divattal)de legyenek normális méretűek is..(olyan jó csajos)
mindig az a baj, hogy ha valamit kitalálnak, akkor csak az van (mármint nálunk) pl: ha csipő gatya, akkor csak az, nincs is más, ha kis póló, akkor csak az, nincs más, ha .....stb stb
Erről beszéltem én is:))))))Normál méretben van az ember és röhögőgörcsöt kap,mert az xxl-es nem jó!!!:D
És akkor azt mondják ,minek akarsz te fogyni?????.....hát hogy kapjak a méretemben jó cuccot!!!!Azéééééé!
Ezt honann szeded?... van itt pár ember, akik ezt hiszik, de nem tudom honnan? LEhet rossz képeket nézegettetek:)
De nem vagyok kövér sem, csak sportos valóban, de akkor sem normális, h sokszor nem lehet kapni(főleg márkás boltban) nacit vagy felsőt...
Na itt a bibi!Akiknek a mostani divat felsőkben megfelel,annak a csípő gatya nem okés!Nekem a csípőgatyákkal semmi bajom ,sőt!!!!Viszont a felsők kicsik!
A mostani divat sem a körtéknek,sem az almáknak nem kedvez....
és szerintetek visszatér egyszer majd a normális méretezés? (állítólag jön vissza a magasabb derekú gatya is)
és akkor mégis hol vásároltok divatos cuccokat?
Na igen!Erről beszéltem délelőtt én is!!!!
A 154 cm-el,53 kilómmal az xl-es felsők feszülnek rajtam:)))))))))Nevetséges!
Néha én is ejnyebejnyéztem még régebben,hogy hogy is tud felvenni valaki olyan fölsőt ami feszül rajta,láttatni engedve,a teste hiányosságait.....rájöttem....nincs nagyobb méret!:))))))Kénytelen ezt hordani?!!!!
Úgy tűnik nekem az 3XL a méretem:)))))
Tisztelt Divatruhakészítők!!
Vegyétek már észre, hogy az átlag magyar nő (aki nem öreg és divatosan szeretne öltözni) M és L méretű!! És tudom, hogy az a gazdaságos, ha egy anyagból minél több darab pólót ki tudtok szabni (ez a kifizetődő), de ne felejtsétek el azt sem, hogy a fizetőképes kereslet nem feltétlenül az XS méretű tinikből áll. Sőt, szerintem ők az anyutól jó ha nyár elején 1-2 db pólót ki tudnak sírni, míg mi (kereső fiatalos "nők")folyamatos keresletet biztosítunk (biztosítanánk)
Jó lenne, ha erre hozzászólna egy készítő...
És azért is bosszantó, mert Mo-on nem az ilyen nők teszik ki az átlagot...
A csípőgatya szerintem senkinek nem áll jól. Még annak is csinál egy hurkát az oldalára, akinek egyébként nincs...és ne is beszéljünk arról, ha véletlenül le kell hajolni..
Ja mindig ezt írom, de én a C&A-ból öltözködöm, ott vannak teljesen normális méretek, és az árak is elfogadhatóak. Bébitől a legnagyobb méretig.
JA, és nem kínai mert ott valóban érdekes a mérettáblázat.
rám sem jók nyugi
Az a baj, hogy nehéz olyat találni, ami megfelelő rám, széltében, hosszában. Elég magas vagyok, 178 cm, és széles is (85 kg :S), szóval kell rá egy nap, míg találok megfelelőt a 100. boltban. Ezért is nehezen veszem rá magam a vásárlásra, inkább hordom a régi göncöket (amiket még nem híztam ki).
Sziasztok!
Ez egy igen jó kérdés.
Én sem tartom magam egy bálnának, de sajnos akár hányszor elindulok, hogy veszek magamnak egy-két csini felsőt, mindig lógó orral vánszorgok haza, megállapítva, hogy a mostani felnőtt rucikat nem gyártják normális mértetben.
Olyan kellemetlen, amikor megkérdezem az eladót, hogy: "Nagyobb méretben nincs?" Pedig nem kell rám XXXL-es, csak simán XL-es, de van, hogy az is kicsi. A felsők a köldökömig érnek, a nadrágokat pedig max. a vádlimig tudom felhúzni. Bosszantó.
Pár éve - a trendnek megfelelően - eltűntek a "normál" méretű ruhák. Minden divatüzletben XS és S méretezésű ruhát lehet csak kapni(elsősorban felsőkre értem most). De ha véletlenül M vagy L lenne mégis belevarrva, akkor is max. a gyerekkori babámra lenne jó.
Nem vagyok kövér vagy nagydarab (175 cm és 63-65 kg) de egy 80B mellbőségre képtelenség ruhát kani.
Ti hol szerzitek be?
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Mekkora a babátok és milyen méretű ruhákat hordtok?
- Budapesten hol lehet nagyon kis méretű (xs, 25-ös) ruhákat vásárolni? 1 nadrágért 25 boltba el kell menni..:(
- Tudtok olyan webáruházat, ahol óriási méretű férfi ruhák vannak olcsón?
- Hol vehetnék nagyobb méretű, de trendi ruhákat?
- Hol kaphatóak nagy méretű ruhák Budapesten?