Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Hortobágyi rakott tészta recept

Hortobágyi rakott tészta recept

A Hortobágyi rakott tészta hozzávalói:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta


A Hortobágyi rakott tészta elkészítési módja:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A hortobágyi rakott tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook