Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van? (beszélgetés)
egyelőre a heti 2 találka van, többnyire napközben, vagy estébe hajlóan.
kémia működik, csók, ölelés rendben, de a szexig még nem jutottunk el, mert mindketten úgy gondoljuk-és ezt ő mondta ki először-még nem tartunk ott, előbb ismerjük meg egymást jobban, és ezzel én is egyezek.
tegnap felmerült beszélgetés közben a múltam meg a félelmeim, és mondta, hogy sajnálja hogy ilyet meg kellett tapasztalnom meg blabla, de utána hozzátette, hogy ő viszont nem szeretne csalódást okozni, és biztosan boldoggá tudna tenni engem.
és ezen a mondaton fennakadtam...
Sajnálom a rossz tapasztalatokat. De próbálj kicsit engedni ebből. Sztem sokkal több a jó ember, mint a pszicho. Ezt tartsd szem előtt. És mielőbb lépd meg azt a 'váratlant'
Amúgy most milyen a kapcsolatotok? Írtad, hogy csak 2x talalkoztok hetente. Van köztetek már vmi érzelem is? Szex?
Saját magában nem feltétlenül merül fel.
Meggyőződésem, hogy a volt férjem pszichopata, de ő a saját szemében ügyes, okos és kifogástalan.
Meg a depi.
Ennél viszont megfigyeltem, hogy aki a múló rosszkedvre akar utalni, az ír depit. Aki klinikai tünetekkel benne volt, az szépen kiírja a depressziót.
🐇🐰🐰
Nyuszó-muszó😂
Van. :p
Mindenki más szót szeret becézni. :))
Te vagy a szakértő, nem? :)
Az ilyen kórképek felállítása nem egy két perces dr. Hoxa művelet vagy egy női magazin tesztjének kitolteseből áll.
A borderline kezelése
A borderline személyiségzavar súlyosságától függően pszichoterápia és gyógyszeres kezelés is szóba jön. A gyógyszeres kezelés fő célja a tünetek enyhítése, az önkárosító cselekedetek megelőzése. A pszichoterápiás tárházból számos lehetőség kínálkozik a gyógyításhoz vezető úton: egyéni támogató- és pszichoanalitikus terápia, viselkedésterápia, csoportterápia, családterápia, pszichodráma-csoport. Azt, hogy melyik terápiát alkalmazzuk, a pácienstől és pszichiátertől egyaránt függ. A kezelési terv egyénenként a legmegfelelőbb elemeket tartalmazza - nah azért csak jól rémlett:))
További ajánlott fórumok:
- Az internetkapcsolatom rendben van, de a böngészők nem működnek. Mi lehet a baj?
- Honnan tudhatom, hogy nincs minden rendben?
- Borzasztó fejfájás, miközben a vérnyomás rendben. Mitől lehet?
- Milyen sorrendben lehet adni a babáknak a zöldségeket, gyümölcsöket?Mit mikortol lehet bevezetni?Sehol nem találtam ilyen listát.
- Nokia telefonomon hiába lehet beállítani a fényhatásokat (nem fogadott hívás, SMS jelzése), mégsem működik.Nálad rendben van?
- Mitől lassúak/akadoznak nálam a flash játékok? (jó a netem, géppel is minden rendben) Mi lehet a gond akkor?