Honnan */ kiktől, származunk? (tudásbázis)
jah!
Egyébként jó a cikk, elolvastam :) Nem árt tájékozódni erről az oldalról sem.
Szerintem a történelemben csak az lehet biztos, aki átélte!
annyira azért nem, inkább csak szkeptikus :)
A gimiben a töri tanárom sokat "fikázta" a történelem könyveket, nyilt titok volt az órákon, hogy amit tanulunk és tanulnunk KELL, az nem fedi a valóságot vagy a valóságnak csak töredékét emeli ki.
Mennyi olyan esemény van, amit politikai és/vagy egyéb okok miatt nem úgy tanultuk az iskolában, ahogy az a valóságban megtörtént?
Szerintem rengeteg.
Számos manipuláció napjainkban is zajlik :)
ha most at írom hogy van 2 szabadalmam, meg 4 ipari mintaoltalom a nevemre bejegyezve, az nagyképű lessz..... de tényleg van+!
mondjuk nem egetverő dolgok, de jól profitálnak:))))
meg 100 év mulva ha rámkeres valmelyik leszármazottam, akkor legalább büszke lessz...
ezekk szerint tud valamit!nyilvanossagra fognak kerulni a dolgok, csak mindnennek megvan az ideje, en ugy vagoyk vele!azert probalj puhatolodzni!
viszont mennem kell, sajna, holnap vagy?folytathatjuk ha gondolod!
udv
Bay Zoltán unokáját van szerencsém ismerni.
és érdekes módon, sokat célozgat rá, hogy az korántsem minden ami nyilvánosságra került..
ezt érdemes elolvasni, ha szánsz rá egy kis időt.
sok új dolog van benne!
legalábbis nekem új volt!
.
egyetértek!
megnézted a nagy feltalálóinkat? amit bemásoltam..??
érdekes ugye?
erre mit írjak? semmi baj sincsen csak vártam volna valami jó kis beszélgetést....:)))))
*/ nem harcot!*/
mi az hogy nem hagyok esélyt?
ha van véleményed, akkor írd le! kíváncsian várom, hátha egésszen új megvilágításba helyez bizonyos dolgokat! a tanyagokról, a véleményemet leírtam , és meg fogsz lepődni, családon belül van vagy 4 tanár, és naponta halgatom, hogy lassan be kell magukat lőni ahhoz...:))) hogy ezt a sok sületlenséget leadják! érted? mindezt tanár mondja, olyan ember, akinek az lenne a dolga, hogy minimálissan higyjen abba amit okít! ha már a tanárok sem tudják hitelessen leadni a tananyagot, akkor miről beszélünk?
jó példa erre a francia forradalom, ami tul képpen nem is forradalom volt!!! mégis azt kell tanítani, hogy a szegény néptömegek, az éhezés, a nélkülözés miatt borították lángba franciaországot!
másik példa, a Darwini, ezt már leírtam, nem ismétlem önmagam, kénytelenek ezt tanítani, mert ezt kell, holott mindenki tudja, hogy fantazmagóriának sem jó, annyi hiba van benne!
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Randevúk... honnan kapcsolat?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Taposó gép honnan fogyaszt, mit formál?
- Öltözködés - Ki honnan vásárol?
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?