Honnan indult és mióta tart a barátságsüti lánc? (tudásbázis)
Látod, ez eszembe sem jutott, pedig olvastam, hogy fent van a recept.
Tegnap rossz napom volt (tegnap is :).
Ma már jobban vagyok, biztos a Napocska teszi :)
Köszi, sütöm.
De hát attól még magadnak megsütheted! Pláne, ha finom!
Köszönöm, megtaláltam a recit. (Én B. süti néven kerestem és a buta lista nem tudta, hogy a süti = sütemény...)
Nem igaz! Még mindíg úton van? Vagy 15 éve egyszer anyukámnak is hoztak. Akkor még megcsinálta, de soha többet! Meg sem kóstoltam. Akkor is undorodtam attól, hogy mennyi kézen megy keresztül, mennyi mindent rakhatnak bele...
Elnézést attól, aki eszi, de én nem.
Barátság sütemény
ezen a néven fut :)
Nekem is adtak ebből, és 5 napig kellett volna tartogassam, és naponta tennem hozzá valamit. Na, simán kidobtam. Szerintem gusztustalan. Ki tudja honnan indult, ki mit tett bele. Szalmonella gyanúsnak minősítettem. Azóta sem jöttem rá, mi ebben a jó.
Bár lehet, én vagyok túl finnyás.
Vedd ezt egy jó játéknak, ami még nagyon finom is.
Örültem mikor megtaláltam a receptjét, mert így
akármikor megsüthetjük, mert mi itt az utcában nagyon szeretjük.
Talán ezért is vagyunk jó barátságban.
Annika,
tedd fel a Receptek közé!
Másold be a fenti URL-t,és Vatikáni kenyér néven szerintem a keresett sütit találod,bár e szerint a recept szerint mindenki csak egyszer sütheti meg az életében!
Akármennyire is "nekem ne ilyenekkel akarják kimutatni" meg "fujj, mit tehetett bele", meg "hány emberen ment keresztül", azért a gesztust érdemesebb figyelembe venni, még ha nem is akarja valaki megsütni/megenni.
Nekem is elküldhetné valaki a receptet, a napokban épp emlegettem valakinek a sütit. ^_^
Légyszi küld el nekem a receptjét!
Mi is kaptunk és nagy sikere volt, nem gyöztük újra és újra leírni a receptjét, de mára elvaszett.
Mi dusítottuk, gyümölcsdarabokkal, aszalt dolgokkal, stb. nagyon fincsi volt.
Amúgy én sem jöttem rá,hogy mi a batárság :-D
Egyszer én is kaptam a szomszédasszonyomtól, de aztán mégse sütöttük meg, a férjem nem engedte (akkor ő élelmiszerek minőségbiztonságával foglalkozott, szóval szakmai ártalom), nem tudom milyen ize lett volna, viszont a kis üvegtálka amiben áthozta azóta is nálunk van :-D (úgyhogy valami tényleg lehet a barátság sütiben)
További ajánlott fórumok:
- Ma mikor indulsz, indultál el otthonról?
- Mit néztek meg egy emberi testen először? Férfiak és nők, mire indultok be?
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Randevúk... honnan kapcsolat?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Mióta használjuk és honnan került a magyar nyelvbe a "CSAJ" szó?