Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Persze, már ha autóval járnak.
De elég sokan járnak.
A fiamék busza pl. elkerüli a várost, ő nem tud vásárolni. Nem is lenne kedve 12 óra munka után.
Itt volt egy jó hentes, csak elment máshova. Évek óta nem jön más a helyébe.
Persze én vagyok a gyalogsenki, más autóval megoldja.
Tudom, kis falvakban más a helyzet, de azért nem ez a jellemző. Vannak nagyobb falvak, kisvárosok, nagyobb városok, ahol más a kínálat. Nemcsak Budapestről beszélek. Unokahúgom egy nagyközségben lakik, és van 2 húsboltjuk jó ellátással. Néha ő hoz olyat, ami itt nincs, mert a helyi hentes maga dolgozza fel a termékeit, és házias ízeket produkál.
Sajnos, vannak rosszul ellátott falvak is, tudom.
Hentes sincs... csak az egyik boltban hentespult.
A bolti eladók szolgálnak ki ott is, tudomásom szerint egyik sem hentes.
Ebben a boltban vettem már borjút, igaz, csak egyszer egy születésnapos kívánságára. Az eladó a felakasztott egész borjúcombból kanyarított le nekem 60 dekát.
Az pedig nekem nem kell.
Kiszuperált tehén a nők fele Amerikában.
Ide disszidálhatsz, ahol én vagyok. Ma voltam a piacon, és egy húsboltban. Mindegyikben volt marhahús, többféle is, sőt egy másikban mindig van vadhús és borjú is. Marhát nem szoktam venni, de a borjú már tervben van.
Gyere, várlak a repülőtéren!!!
Nem kapható marha?
A c*rv@ életbe, oda sem fogok disszidálni.
Marha itt sem kapható.
Legalább nem költök rá.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)