Homeopatia megfázásra! (beszélgetés)
Nagyon jók a homeós bogyók!!Árnika golyó sebgyógyitásra,köhögésre a lándzsás utiffűvet használom a dr.Theis félét!!És a tantum verdét!!
Szia !
Nem is kell. Az én gyerekeim születésük óta csak homeopátiát szednek, pedig sokat betegek, mert asztmásak. Fiam december elején volt influenzás (nem tudjuk H1N1 volt-e)40 fok lázzal, és csak homeopátiát kapott. Az oscillococcinum valóban nagyon jó, megelőzésre naponta 10-15 golyócska, ha fennáll a betegség, akkor napi 3×10-15 golyó, megfázásra jó a Ferrum Phosphoricum, mi azt szoktuk szedni, azt akár az oscillo mellé is szedhetitek, csak ne egy időben vegyétek be.
Ha olyan patikába mész, ahol foglalkoznak homeopátiával, akkor tud tanácsot adni a gyógyszerész. A homeopátiánál még az is szempont, hogy a gyermek milyen "típusba" tartozik. Én hiszek a homeopátiában, nekünk eddig mindíg használt.
Torokgyulladása van a lányomnak, egy napig volt lázas, most orra folyik, köhög, ,és piros a torka, nem gondolom, hogy erre antibiotikum kellene!
Szia, évek óta szedem, s azt mondhatom hatásosak, de nem mindegy hogy melyiket szedi a beteg. Általában ma már a gyógyszerészek nagyon jól ismerik őket.. javaslom, mond el milyen tüneteid vannak, s a megfelelőt adják. Ebben az időszakban, ha influenza elleni védőoltást nem adattad be, javaslom az OSCILLOCOCCINUM-ot. Ha elkapna a vírus, 3 nap alatt helyre billenti az immunrendszert, csökkenti a lázat, de részletes tájékoztatót gyógyszerésznél kapsz.
Jobbulást nektek! Este még benézek,ha esetleg lesztek! Majd azért írd meg,hogy használt-e nektek is!
Szia !
Csak meg van fázva, vagy lázas is a gyerkőcöd ?
Szerintem nem fogod megbánni. Nem drágák,ettől többet is kifizetsz más gyógyszerre,antibiotikumra. Ha már költesz homeos szerekre,érdemes venni Oscillococcinumot megelőzésre,arra az a legjobb.
Jó akkor ezt kérem, úgy látom mindkettő ugyanarra való, remélem segít!
Én még egyiket sem próbáltam, nincs tapasztalatom
Szorítok, hogy használjon. Kérdezz rá a gyógyszertárban is, mit ajánlanának esetleg ők is...
Nekem a Homeogene annyira nem jött be, a Meditonsin sokkal hatásosabb nekünk.
6éves a lányom, a Homeogene 9-et néztem ki neki, de ez a Meditonsin csepp is jól hangzik, elolvastam a betegtájékoztatóját!
Az aflubint én is meg akarom venni,még nem használtam.Mindenesetre rossz nem lehet szerintem. A Meditonsin is szuper,és az is csepp.
Szerintem sem adj, inkább próbálkozz valamivel, a gyógyszertárban segítenek...esetleg a neten is rákereshetsz, hogy homeopátiás szerkereső. az antibiotikum ennyiszer sztem már nem is használ...meg nem is mindig az a legjobb megoldás, de az orvosok valahogy ahhoz tudnak a legkönnyebben nyúlni, azt hiszik, ezzel minden meg van oldva...:-(
mennyi idős, az én legkisebbem még nem tudja elszopogatni ezért nála nem mindig segít, hiába oldom fel - én azt kaptam tanácsként, hogy AFLUBIN cseppeket adjak neki
5-kor megyek patikába, venni homos cuccokat, esetleg illóolajra gondoltam még, ennyi antibiotikumot már nem merek adni a gyerekemnek!
Mi csak homeos szereket használunk megfázásra. Oscillococcinum, Stodal köhögésre,és Meditonsin csepp. Mind nagyon jó,hidd el.
Szia, mi is homeopátia pártiak vagyunk. A nagyobbik fiam 3 év alatt egyszer kapott antibiotikumot, én meg vagyok vele elégedve. A gyógyszertárban van millio fajta, rá kell kérdezni, és szerintem próbát megér...nem tesz tönkre.
Én lányom is beteg, idán télen most írtak fel harmadjára antibiotikumot..már sokkalom, most ossilumcosilumot (remélem jól írom)adom meg a stodalt.
szia! én a 3 gyerekemet 4-ből 3 esetben meg tudom gyógyítani a homeopátia segítségével
Sziasztok!
Ki próbált már meggyógyulni egy megfázásból homeos bogyóval?
Mennyire hatásos, érdemes rá, pénzt költeni?
További ajánlott fórumok: