Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hólyagsérv műtéttel kapcsolatban vannak tapasztalataitok? fórum

Hólyagsérv műtéttel kapcsolatban vannak tapasztalataitok? (tudásbázis kérdés)


15. Petrap
2017. okt. 6. 20:00
Szia!A www.ladypower.hu n mindent megtalálsz, igen a Németh Zoltán prof a kockás-súlyzós-el stimes kezelés "atyja", megalkotója, hólyagsérv, végbélsérv, méhsüllyedésre jó. Én jártam a ladypower rendelőben, csak jót tudok mondani. Van az életemben pár doki, akiknek sokat köszönhetek, ők is azok. Egyszer voltam Gubásnál, majd Szikszaynál, mindkettő nagyon segítőkész, rendes. Van egy gyógytornász hölgy, akivel együttműködnek,ez is nagyon rendben van. Az asszisztensük is segít, hívhatod bármikor.
14. Malma
2017. okt. 5. 20:01
A Németh professzor-féle ladypower terápiáról kérdeznék ismét. Jól tudom, hogy a Németh prof nak és a budapesti ladypoweres dokiknak van a legnagyobb tapasztalata a hólyagsérv, méhsüllyedés konzervatív kezelésében? A budapesti ladypower es orvosok közül melyiknél jártatok? Köszi a tapasztalatokat!
2015. aug. 6. 18:20
A torna hogy hogy csak 5 perc, ezt nem értem.
2015. aug. 6. 08:53
De jó, nagyon köszönöm! Megpróbálok türelmes lenni! Aztán meglátjuk, majd dolgozom rajta keményen!:)
2015. aug. 6. 08:34
Szia!Akkor ugyan azt a tornát csinálod!De nekem ez legalább 20 percig tart egy alkalom.A gátizom a szeméremcsont és a farokcsont között helyezkedik el, tehát a hólyag alatt is van, nem végig a hüvelyfal mentén, ez igaz.Ha alulról megtámasztjuk gátizommal, vissza tud az enyhe süllyedés húzódni.Nekem nagyon súlyos volt a helyzet, de a torna plusz pesszárium lényeges javulást hozott, visszahúzódtak a sérvek minimális szintre, utánna jöt a műtét.A konzervatív kezelés 1, 5 évig tartott!!!Tehát türelem!!
2015. aug. 5. 22:02

Köszi nagyon a választ!

A Doktornő együtt dolgozik egy erre képzett gyógytornásszal a kórházban, és ő tanított be. Napi 3-szor 5 perc. De azt mondják, hogy a hólyag és a hüvely között nincs igazán izom hanem egy vaskos kötőszövet, a gátizomzat lejjebb van, és ha az a kötőszövet elenged, az nem megy vissza.:(

Neked visszament??

9. Zalagyöngye (válaszként erre: 8. - Zsuzsanna198008)
2015. aug. 5. 07:47

A konzervatív kezelés a lényeg, a gátizmok erősítése!!!!E nélkül a műtét nem segít.Milyen gátizomerősítést végeztél eddig és milyen eredménnyel?Mik a tüneteid?

A megfelelő (én szilikon kockapesszáriumot viseltem)pesszárium egy jó eszköz a további süllyedés megakadályozására mindaddig, amíg a gátizom fel nem épül.Ugyanis hiába hálózzák alá, varrják fel, úgy képzeld el, mint egy kinyúlt bugyigumiból kivágunk egy darabot, persze szorosabb lesz eleinte , de a használat során tovább nyúlik, gyengül, majd még jobban kitágul, végül semmilyen összehúzódásra nem lesz képes.Ezért elkerülhetetlen a gátizomzat edzése.

2015. aug. 5. 00:30

Nekem Dr. Oláh Orsolya a nőgyógyászom, akinek a medencefenék a szakterülete, és ő azt mondta, hogy a hólyagsérv műtét után azért kiújulhat, és a hálóbeültetés teszi tartóssá az eredményt, de azt 50 év alatt aktív szexuális élet mellett nem javasolt. Szerintetek érdemes várni a műtéttel?

Évtizedekig nem valami kellemes pesszáriumot hordani...

2013. ápr. 5. 18:41
Meg tudnátok mondani, hogy van-e Pesten a konzervatív terápiával foglalkozó nőgyógyász? köszi
2013. ápr. 5. 09:29
Én is bejelentkeznék a konzervatív terápiára. Segítenétek nekem? Van olyan orvos, aki Budapesten foglalkozik a Németh Zoltán nőgyógyász -féle konzervatív terápiával. Nekem méhsüllyedésem és hólyagsérvem is van sajnos. Hatásosan lehet kezelni ezzel a módszerrel? Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. aug. 13. 23:17
Jó sok idő eltelt, mióta nem írtam. Lehet segítek valakinek, ha leírom, mi történt azóta velem. Azt hiszem, hogy találtam valamit, ami, úgy tűnik, segít. Gubás Péter szülész-nőgyógyászhoz járok a hólyagsérvem miatt,www.gynoprotect.hu, aki a Németh Zoltán doktor úr konzervatív terápiáját alkalmazza és megállapította, hogy diónyi végbélsérvem is van sajnos! Adott nekem 3 as méretű szilikon kockát és használom az elektro stimulátort, meg a hüvelysúlyt. Az elektro nagyon jó, a hüvelysúly is annak tűnik, de azzal még sokat bajlódom, mert fekve tudom még csak használni a nagy hólyagsérv miatt és csúszkál, de, remélem, egyre jobb lesz, mert már vannak bíztató jelek, szóval nagyon bizakodó vagyok!
2011. máj. 1. 00:29
Nekem is látszott már alul a hólyag sajnos, mikor megcsinálták 38 évesen a TOT műtétet nekem- más néven TVT szalag beültetése-, melyet mellső plasztika keretében végeztek el, mondván, hogy magában a mellső plasztika nem lesz sokáig jó eredményű. Nos, őszintén szólva, volt 3 egészen jó évem a műtétet követően. Azonban ezután szépen lassan visszajöttek a tünetek, a hólyag egyre jobban kidomborodott és ma már sajnos még rosszabb, mint eredetileg. Most egy másik nőgyógyászhoz járok, nem ahhoz, aki a műtétet csinálta. Az utóbbi szerint nem igazán lehet mit kezdeni műtétileg a sérvekkel, pontosabban lehet ugyan, mert a legmodernebb megoldás, az, amit rajtam is elvégeztek, csakhogy ez sem ad örök érvényű megoldást. Azt is mondta, hogy kevés még a tapasztalat a feni műtéttel kapcsolatban, mivel még csak vagy 10 éve végzik, de ez a létező legjobb eredményű műtét még külföldön is. Hát ez van sajnos, mit mondjak, eléggé elkeseredett lettem. Nem is tudom, szerintem, lehet most már valahogyan megpróbálom majd erősíteni a hüvelyizomzatot, gátizmokat. Az intimtornát régen próbáltam, tanfolyam stb., egy éven át, de nem láttam változást tőle. Annyi egyéb módszert olvastam a neten, de nem igazán tudom, mihez kezdjek, melyikben bízzak. Valakinek lenne esetleg tapasztalata, melyik módszerrel lehet tényleg jól edzeni a gátizomzatot, úgy, hogy még a hólyagsérv is javulhasson? Kérlek, segítsetek. Köszönöm
2011. ápr. 27. 10:17
HÓLYAGSÉRV!Volt már valakinek??
2011. ápr. 26. 16:21
A hüvelyből kikandikál a húgyhólyag.Jártatok már így?Volt valakinek ilyen műtéte?
2011. ápr. 26. 12:28
Hólyagsérv műtét!Akinek volt ilyen, kérem írja meg tapasztalatait!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook