Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Jó reggelt!
Átléptem egy újabb kg-t. Már -3,1 kg.
Legalább ad erőt a mai napot átvészelnem! Buli délután 4-től hajnalig.
Drukkoljatok nekem!
Vasárnap délután jelentkezem. Szép hétvégét és kitartást mindenkine
Jó reggelt! Meg ne igytok egy egész üveg pezsgőt fogyózás közben! Már este 11-kor elkezdett fájni igencsak a fejem, és még mindig tart. Szegény szervezetem nem tudta hova tenni a sok cukrot.
A muffinokat ettem reggelire tejjel, és így majdnem finomnak is éreztem hidegen. Tegnap melegen nem volt az. De tényleg.
Valamikor ebéd körül felrakom a képeket, mert délelőtt könyvtárba megyünk, játékboltba, és boltba.
Csak meg kóstolom,tudom nem fogja bírni a gyomrom,így jártam új évkor is a lencsével, 1 merőkanállal ettem ,olyan volt ,mintha kő lenne a gyomromba.
Jó éjt mindenkinek!
Ha nagyon nem bírod kihagyni a hurkát, meg a fincsiségeket, akkor egyél, de ne sokat, mert megterheli a gyomrodat, szerintem. Nálam is volt bűnözés karácsonykor, de nem sokat ettem, mindig kistányérra szedtem és a másnapi mérlegelésem nem volt olyan gáz, de ha nálad jobban meg fog látszani a bűnözés akkor extra protein napok utána. Persze ezeket se kell túlzásba vinni.
Pussz mindenkinek, én még készítek éppen egy másik fajta sütit is, még aktív vagyok, úgy hajnali 1-ig.
Köszi! Aranyosak vagytok! :)
Amúgy jól esett. Dukan bácsi nem tudom mit gondolna. :)
Tudom nem vigasz,van így más is.
És ez még sokáig el fog tartani,az enyémek nagyok de
Egészségedre!!!
Sehooool meg se merem írni, 40 nap(karácsony+újév)
7kg (80kg,most73)no edzés csak séta,ami ugye a múlt héten kimaradt a műtét miatt
Mindannyiunkban vannak ilyenek, vagy hasonló gondolatok. Megittad a pezsgőt, mert jólesett, ennyi! Remélem azért jól vagy. :-)
Én is szeretlek, főleg ezután a "érzelmi kirohanásod" után.
De tényleg! Fő az őszinteség. Holnap azért ha a mérleg nem mutat valami jót, akkor iktass be két extra protein napot! :-)
Gyerekek alszanak, férjem kosármeccset néz. Vége van a napnak. A mérlegre reggel ráállok, és meglátjuk, hogy az egy üveg pezsgőnek milyen hatása lesz.
Amúgy a muffinnal úgy jóllaktam, hogy halat nem is ettem vacsorára. A muffint olyan 4 körül ettem és hozzá 1 pohár tejet.
Na meg megittam az egy üveg pezsgőt. :)
Mi lesz velem holnap!!!!????
Anyumék disznót vágnak:hurka+kolbász=imádom
Ötletek!Ne egyek ---ezt tudom-más?
Hali! Megittam egy üveg pezsgőt, ráadásul simán, pedig máskor almalével iszom, mert nem bírom meginni. Szóval írhatnék a "lelki dolgokról", hogy miért fogyózom. Na de ma nem, mert jól érzem magam egy üveg pezsgő után. Amúgy meg, férjem: "Mit csinálsz, elrontod az egész fogyókúrát! - Erre én: Nem érdekel,akkor is megiszom!" Szóval, megittam. Most jól vagyok.
Ja, és látta valaki a Modern family című soroztatot. Hát azt nézem éppen. Tök jó. Csak ilyenkor rádöbben az ember megint, hogy mi hiányzik a házas életéből. Amúgy vicces amerikai sorozat.
Jajajjajaja, nem kéne, hogy őszeinteségi rohamom legyen. Még jó, hogy megtanultam szakközépben gépelni. Na az is de jó régen volt.
Amúgy imádom a gyerekeimet, de néha olyan jó lenne megint "fiatalnak lenni" és azt csinálni, amit éppen akarok, és nem foglalkozni senkivel sem, csak menni bele a nagyvilágba.
Ok. Koncentráljunk, első most a fogyó, aztán a nagyvilág, mert husin nem együnk bele a nagyvilágba. :)
A gyerekek megnőnek, haveroznak, na majd akkor megyünk a nagyvilágnba. Vagy mégsem? :)
"Be free, be what ever you want to be, as long as you don't hurt anybody. " Jézus krisztus szuper sztár musical.
Na befejeztem.
A lényeg, hogy szeretlek titeket, bár nem ismerjük egymást "annyira", de összehozott minket a sors, a véletlen, és ezen van a hangsúly! Figyelj a véletlenekre, mert a véletlenek határozzák meg az életedet. HA valakivel összehozott a sors, gondolkodj el azon, hogy mit adott át neked, milyen információt, mert ha felfigyelsz a véletlenekre, rájössz, hogy Te irányítod a véletleneket és az életedet!
Én véletlenül találtam erre az oldalra, és megragadtam a lehetőséget, és nagyon nem bántam meg.
Na ok. Abba hagyom. Bocsi mindenért!
Pussssz!
(Vissza sem olvasom, mert különben kitörlöm az egészet. :))))
Sziasztok!
Megérkeztem, visszaolvastam és örülök, hogy milyen jókedvűek vagytok. Szerdán az oviban, csütörtökön a nagylányomnak szülőin ültem, nem tudtam jönni. Hétfőn akartam elkezdeni a diétát, de anyuék 5.-én disznóölést terveznek, ezért halasztok :) Addig is gyűjtöm a tapasztalatokat és a recepteket.
Az első szakaszban, ha csirkéből főzők levest, már ehetek levét is:
Zöld, hegyes erős paprikát lehet enni, vagy a sültekre tenni?
Szia!
Olvastam a naplódba, hogy már -13 kg lement, nem egész egy hónap alatt. 26 nap alatt. Ez igen! :-)
Viszont három nappal ezelőtt még csak -10 volt. Ebből kiindulva, ha eltelik az egy hónap, azaz még plusz 5 nap akkor már -18 kg! Napi egy kiló?
Nagyon komoly!! :-) Hogy viseli a bőröd? Melledből is fogytál? Jó lenne, ha fel tudnál tölteni képet magadról is! Mindenkinek ösztönző lehetne, látni is ilyen eredményt! :-)
Kedves egészségedre a pezsgő. :))
Várjuk a képeket.
Sziasztok! Kellemes estét! nagyon sok most az energiám most végeztem a mai edzéssel, rengeteget mentem ma a városban.
Reggel 8.30-tól a városban voltam 12.ig nagyon sokat mentem km-ben mérve 4 km.Hazajöttem utána kitakarítottam kimostam és mentem délután 1 óra Zumba. Hazaértem utána 8,2-es és 8,9-es sebességen 45 perc00 másodpercig futottam 10 km. Nagyon jó volt. Levezetésként 1X20 perc hasizom, 1X20 perc comb 1 kg-os bokasúllyal csináltam a gyakorlatokat és 1X10 perc felsőtest itt 0,5 kg csuklósúllyal csináltam. Nagyon jól érzem magam. remélem holnap már kevesebbet mutatok megint. puszi nektek!!
Holnap teszek fel képeket a muffinról és a túrótortáról. Lehet, hogy a muffinba kellett volna még túrót rakni, és akkor jó lett volna. Na még egy próbát megér. :)
Amúgy éppen pezsgőt iszom, Dukán ellenére. Nem bírtam idegekkel már a dolgokat. Gáz? Mindenesetre jót fogok aludni. :)
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(