Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet, hogy kizárnak a Hoxáról
De akkor leszek fb-on:))
Sziasztok.
Most jövök az orvostól. Azt mondta, hogy nem ismeri. Megnézte az összetevőit és a felhasználását. Minden további nélkül felírta. Mondta, hogy ha veszélyes lenne, akkor nem lehetne recept nélkül kapni. Minden étrend kiegészítőre rá van írva, hogy nem helyettesíti a helyes táplálkozást. Még a C vitaminra is.
Szerintem azoknál lehet veszélyes, akik csak ezzel akarnak fogyni.
Ti már nagy tudósai vagytok az egészséges táplálkozásnak, így nem ér az a veszély, hogy legyengültök. Én is sokáig olvasgattam, mire nekivágtam.
Bocs, kicsit sok voltam. :)
Köszi!
Azt hittem értetlenül írtam,
Szép délutánt kívánok csajok! Csodálatos időnk van.
Szia Anna, az este már nem tudtalak üdvözölni:)) de majd este....
csak benéztem rátok!!! üdv. kis csapat!!!!
Szia!
Már visszajelölt, mikor tudsz akkor felvenni?
Az biztos, hogy kivédik magukat mindennel szemben:)
Nem is lehúzni akartam, mindenki maga dönti el akarja-e használni, vagy nem. Nyilván utána is néz majd.
Gondolkodom, hogy minden bogyóhoz és ilyen csoda bizbaszhoz belinkelem..:)
Megnéztem mi van ebben a cuccban és kálciumból van benne annyi ami szerintem kicsit sok, ha valaki amúgy is szed kálciumot (túl lehet adagolni). Ezt leszámítva, ugyanaz van benne mint a nagyobb étrendkiegészítő márkák (pl biotech, scitec) fehérjeporaiban. Annyiból jobbnak tűnik, hogy nem ízesített így nincs benne aszpartám, ami hááát vagy necces vagy nem, mindenki döntse el maga.
Amúgy ha az van ráírva, hogy orvos felügyelete mellett, még akkor is ha pl én is elsőre azt mondanám, hogy de miért?? akkor is úgy kell tenni. Biztos megvan az oka.
Protifar
Speciális- gyógyászati célra szánt- tápszer, mely hypoproteinaemiás betegek diétás kezelésére szolgál.
Köszönöm. 895.- Ft receptre.
Megpróbálom a háziorvosommal felíratni a férjem nevére, aki 178 cm és 62 ! kg.
Állandó orvosi felügyelet alatt állok az alapbetegségemmel, ami miatt fogynom is kell. Nyilván nem eszem magamtól, ráadásul a pénzem is korlátozott, így konzultálok orvossal.
Köszönöm Pippsann-nak és Monának is.
"Fontos figyelmeztetés: A Protifar csak orvosi felügyelet mellett adható.
Napi mennyiségét az orvos írja elő. Csak a normál étrend kiegészítésére
használható, kizárólagos táplálásra nem alkalmas. 3 éves kor alatt nem
adható. Nem ajánlott a használata fehérje megszorításos diétában."
Ezt olvastam róla egy patika honlapján.
Akkor most hogy fogyasztható?
Sziasztok!
Mona, nem látok csoportot az oldaladon-így nem volt alkalmam jelentkezni sem.
A diétát folytatom, remélem, nagy-nagy sikerrel:)
Legyen szép napotok!
Dukan a Protifar-t ajánlja és semmilyen más fehérjeport nem. Receptre (nem tudom milyen doki tudja felírni) ha jól emlékszem fele ár, de ennek utána tudsz nézni valamilyen patika honlapján.
Semleges ízű, pl. liszt, vagy kukoricakeményítő helyett lehet használni sütésre, főzésre. Én pl. piskótát sütöttem 3 tojás, 3 adagolókanál Protifar, édesítő, citromhéj és sütőporral - finomabb, mint az eredeti piskóta, tényleg és így már támadási szakaszban is fogyasztható. Napi max adagja 13-15 adagolókanál.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(