Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Köszönöm a választ. Nem készülök rendszeres bűnözésre, mert akkor nincs értelme az egésznek.
Feszegetem a diéta és az én határaimat. Igazad van, kontrollálni kell. Van akinek egy falat csoki belefér pár hetente. Nekem nem, mert egy falat csoki után elvész a kontroll és megeszem az egész táblával. Ezért nem engedem meg magamnak.
Ennyit tudok eddig. A többit még kitapasztalom, illetve tőletek tanulom.
Sziasztok!
Nézegessétek a naplómat :)
Köszönöm szépen:)
A 2. szakaszban tudom nem engedélyezett a leves, én mégis ettem:( Igaz, "csak" hallé volt, jó sok tengeri hallal, de akkor is. Ez mennyire nagy "vétek" ?!?
Rolandy:
DUKAN RECEPTKLUB
Itt találsz rengeteg receptet. A sütinek és a kenyérnek a receptjét is én írtam ki, és szerintem valahol az elején van. Ezeket nyugodtan eheted és nemhogy rosszat, de jót teszel magadnak. Ne sanyargasd magad, az nem jó, csak a kontroll számít!!
Nem szeretnék megmondó ember lenni, csak azt mondom el amit én is tapasztaltam, ajánlani tudok csak.
Második szakaszba nekem inkább azzal volt folyamatosan gondom, hogy nem ehettem zöldséget minden nap. Nekem az hiányzott, nagyon, a gyümi nem. Bűnözésre készülsz, én adjak engedélyt? Hát ez viccces :-)
Ami még a lényeg, hogy hol tartasz? Mennyit kell még leadj? Mennyin vagy már túl?
Egyszeri bűnözéssel nem csinálsz nagy gondot valószinüleg, a másik, hogy szerintem ezzel a diétával pont az a jó, hogy megismerjük a saját szervezetünket mire és hogyan reagál. A folyamatos mérlegeléssel, állandó kontroll alatt tartjuk magunkat ami szintén nagyon jó, ennek eredményeképpen, az ember szerintem ösztönösen ráérezhet arra, hogy mi az ami még belefér és mi az ami nem. Láttam egy olyan műsort amibe kimutatták, hogy aki zsírszegény tejterméket fogyaszt többet annak a szervezetéből több zsír távozik. Érdekes, jó tudni. Szóval, rád bízom, hogy mit csinálsz, egy biztos, a zöldséges napon nem hagynám ki a zöldséget még akkor se, ha kolbászt eszem!!
Biztosan ki fogom próbálni.
Most kevertem be az elő zabgaluskámat húsleveshez. Kíváncsi vagyok rá, főleg arra, hogy a fiúknak ízlik-e.
loca! Ha zöldség nap helyett a plusz ch-t becserélem plusz zsírra, például pici kolbászt eszem a fehérje mellé, akkor nagyon vétkezem?
Sziasztok!
Lányok, miért nem csináltok túrót otthon, olyan tejből amelyik a legkisebb zsirtartalmú. Mondjuk egy 1,5 % -os már elég jó!
Szép hétvégét nektek!
Nálunk én intézem legtöbbször a bevásárlást, szerencsére jogsim is van, kocsi is- cipekednést is megszoktam már:)
további szép napot kivánok!!
Általában.
Sajnos tegnap a Sp..ba 8 féle volt, de a legkisebb zsírtartalmú 20 %-os volt.
Végül is vettem Pilost.
Nem akartam már több helyre bemenni, mert a férjem már az utolsó boltnál nem nagyon volt toleráns. :)
Hal: Metroban vettem 4 db volt egyben. Atlantik, 185 gr, tonhaldarabok VÍZben.Nagyon laktató egy doboz is. Főtt tojással összetörve nekem 2 nap reggelire elég. Nem volt olcsó, ha jól emlékszem 400 ft/db. Nagyon eldugják tényleg az olajosak közé. Sparban, Lidlben még nem találtam.
Nem mindenki 3.dik szakaszos:)
Sziasztok.
Olvastam itt régebben, hogy a Sp..ban van 10 %-os túró, de nem találtam és a nevére sem emlékszem. Valaki leírná?
Vagyunk itt egy páran Szeged vonzáskörzetében, így ajánlani tudom a volt konzervgyár volt mintaboltját. Nagyon sok és olcsó halból lehet választani. Van sós lében eltett tonhal. Az a jó a fehérje napra. Bár hasonlót, olcsón már a Tes..-ban is vettem.
hopsz... eddig írták/írtuk... csak elmaradt. Ezek már gondolom a III.szakaszra vonatkozhatnak, hisz legtöbben már ott tartanak.
Az összetevőkből azért csak látszik....
Sajnos tényleg aranyban mérik. L...dl helyileg nincs csak sp..r, ott meg nincs olaj nélküli hal.
Törekszem a Dukános étkezésre, csak igen szerény anyagi körülmények közt élünk, így ez is korlátozza a lehetőségeimet. A másik meg az önfegyelem. Tegnapi bűnözésem egy 60 ml-es jégkrém volt.
+ szerintem kolbász nélkül nincs élet a földön. Legalábbis azért van kerítésünk, mert fából van.
Ja, a legfontosabb, Lexi gratulálok és így tovább.
Én túl vagyok az utazáson. 64,9 a súlyom. Nagyon drukkoltam, ne érjem el a 65-öt. Így csak bő fél kilóval vagyok több mint az utazás előtt. Volt jutalom étkezés és szénhidrát nap is. Egy hétre letudva.
Sziasztok!
Én éppen a múlt héten vettem ilyen halat a L..-be. Az olajos halak mellett van.
Szép napot mindenkinek!!!!
LExi: gratulálok, szép teljesítmény!! NEm tudom hányéves vagy, de ha nem vagy még, akkor simán lehetnél akár kg. is:) persze, mindenki maga tudja, mennyivel "érzi már jól magát".
Tanty: köszönöm, ez egy korrekt válasz volt. Akkor ma én is fehérjézek, bár szerencsére, assszem, egyébként is az jönne...
Kiváncsian állok ma mérlegre, és nem keseredek el, ha több lesz mint tegnap...
Szép reggelt lányok és köszönöm szépen mindenkinek. Jól esik a lelkemnek is,hogy itt tartok. Lötyögő pizsama, lötyögő felsők, és végre válogathatok a szoknyák közül is:)) Egyenlőre a "harang"szoknyákat részesítem előnyben, mert az ápol és még eltakart. Ne felejtsétek még mindig túlsúlyosnak számítok,hisz a magasságomhoz dukan 75 kg-t javasol. Lánykoromban viszont 60-65 között ingáztam, de ennyi már azért nonszensz lenne.
Kitartás... Látom bűnözések is vannak, nos én tegnap délután kakaós nápolyit ettem: kb. 5 szem kockát. Jól esett.
Írja már meg valaki, hogy melyik az a hal, amelyik nem olajban van eltéve...mert még eddig még nem találtam rá.
üdv. mindenkinek.
Jah, így már én is értem:) Végülis egy napi kilengés nem okozhat akkora bajt, ha utána az ember már rendesen eszik:)
Igazad van:)
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(