Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Sziasztok!
Mirelit zöldségekre borítottam egy kis fűszeres csirkemellet,nyakon öntöttem natúr joghurttal, megyek megkóstolom, milyen lett:)
Majd beszámolok:)
oké,akkor jól sikerült:))
Ennek örülök és ügyes vaaagy:))!
14.20kor tettem be, mindjárt veszem is ki
köszi szépen:)
Na végre:)) már a face-ra is bemásoltam neked:))ülj melléjük nehogy leégjen.
Nem baj ha kimaradt...attól még jó lesz, de nem olyan mint a cukros!! Picit más lesz az állaga...
habcsók:
- 5 tojás fehérje
- 35 dkg cukornak megfelelő édesítő
- 1 kknaál citromlé
kemény habbá vered és szárítod (picit a sütő ajtó nyitva marad egy fakanállal)
Sziasztok!
Multkor olvastam itt a habcsók receptjét, de nem találom a receptklubban. Elfelejtettem elmenteni, most meg már bekapcsoltam a sütőt, mert van tojásfehérjém és nassolhatnékom:).
Beírná valaki?
Sziasztok, szép délutánt lányok!
Remélem mindenki jól halad a kitűzött célja felé. Nekem most már ruha problémáim vannak:)) A hétvégén elpakoltam a téli cuccokat és elővettem a nyáriakat. Alig találtam magamnak ruhát :(, ami jó jel mert méretbeli különbségek most már tisztán látszanak,ahogy lekerült rólam a kabát.
Remélem mindenki jól érzi magát a bőrében és csak nagyon picikét vétkeztek:)))
Jó pihenést mindenkinek!
Sziasztok!
Nagyon finom a túrógombóc dukanosan, mult héten csináltam és nagyon jó. Nem éreztem hogy másmilyen. Nekem az eredeti receptem 2 ek. porcukrot ír, de én elszámoltam és 4 ek-nyinak megfelelő édesítőt tettem bele, az érződött kicsit.
Csini vagy a képeken, de átérzem a dolgot, pont így nézek ki:)
Tegnap óta megint -30 deka. Nekem akkor megy a legjoban a diéta, ha itthon vagyok és tudok figyelni hogy mikor eszek. Ha későn ebédelek, nagy a kísértés este. Ma anyósnál ebéd, este párom tesójáéknál rácponty, az belefér, majd nem eszek krumplit.
Gratulálok!!
Én ezen már túl vagyok. Jelenleg a 2. szakasz 11. napját kezdtem el. Kiváncsi vagyok, mert sajnos előfordul, hogy vétkezem:(
Ti nem szoktatok?
Oké, nyertél, de nem sokkal:)
Én is 40 évesen szültem Attist, ő most 4,5 éves:)
Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek :)
Én is már majdnem 38 voltam, mikor Kisherceg megszületett, és elmúltam 39, mikor a Hercegnöm világrajött. Valóban fiatalítják az embert :D
Helyzetjelentés: 6 nap támadószakasz alatt pont 4 kg-ot fogytam. JUHÉÉÉ!!
jaj, nemá:) Fogadjunk idősebb vagyok nálad?! :D
Én is hasonló "programot" szerveztem mára-csak nekem még itt lóg a gyerkőc a nyakamon:)
Sziasztok.
Jelentkezem és jelentem, nem vagyok a top-on. A kisfiamat elpateroltam, hogy megejtsem a téli-nyári ruhacserét a szekrényekben. Lecserélem a paplanokat nyári takaróra. Persze a mosógép már elszédült.
Na, a ruhákig még nem jutottam.
Sose öregedjetek meg!
Mona, gratulálok!!
Én is megnéztem Erus képeit, azért van még mit lefaragni-bár, én is elfogadnám az alakját:) De hát, ő tudja, mennyivel érzi jól magát...
Jó reggelt Mindenkinek!
Nekünk ma vendégeink lesznek, így megejtem a heti jutalométkezésem. Reggel nagyon jót mértem, 64,7 kg-ot, igaz hát, hogy megy a 3. szakaszban is lefele.
Legyen szép napotok, és próbáljatok oda figyelni.
Én ma túrógombócot csinálok. Egész fogyó alatt soha sem csináltam, pedig imádom. Majd ma kiderül milyen.
Holnap gyártjuk anyuval az 1000 db szívecskés linzert, kíváncsi leszek, hogy mennyi ideig fog tartani, remélem, hogy délután 2 felé végzünk. Úgyhogy mostanában nem jelentkezem.
Legyetek ügyesek a hétvégén!
Sziasztok!
Tessék bejelntkezni csajok, én ma itthon leszek egész nap (szinte)
Jelentem, nagyon rossz kislány voltam-ezek a hosszú hétvégék nem tesznek jót a diétámnak:(
De ma már nagyon fogok figyelni!!!
Mentek ma valahova?
Mi du. a kisfiammal kinézünk a helyi sport csarnok elé-ott lesz valami Majális-féle...
Legyen szép napotok!!!
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(