Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Nagyon szívesen:D:D:D
Nem akartam mindenkinek külön írni, meg ne több hozzászóláson keresztül csak engem olvassatok ezért írtam egybe.
Kata sajnálom a paradicsomodat, meg a kertedet.
Én csak 3 napost csináltam, de én is 10-et szeretnék, lehet, hogy te ügyesebb leszel:)
A palacsintát még nem próbáltam, a mikrós sütire szoktam rá.
Katagi...Te legalább tettél el cserit. Nálunk az egész kapásból a virágzás alatt lefagyott. Az idei termés 2 szem cseresznye lett volna, ha nem fújta volna le egy hónapja a szél. Így maradt 0. Pedig nagyon szép, korai igazi nagy szemű húsos cseresznye fánk van. Csak cseresznyénk nincs :) Már csorog a nyálam:)
A palacsinta pedig tényleg nagyon fasza, én is azzal kezdtem, azóta meg rákattantam a mikrós sütire.
Ja, a palacsintának jó a sós változata is, kenyér helyett használtam pl. körözött mellé.
Köszi!
5 naposat, mert 10 kg-ot kell fogynom.
Most nézegetem, mivel bővül a paletta holnaptól! Azt a palacsintát ajánlom mindenkinek!
Kicsit sűrű napokat élek, de csinálom a diétát. Ma volt a támadó szakasz utolsó napja! Holnap reggel minden kiderül! Épp jól jön ki, mert holnap sütögetünk és így a pulyka-, csirkehús mellé ehetek zöldséget és semmi különcködés. Ma vacsorára megcsináltam a zabkorpa palacsintát egy kis joghurtos túróval. Valami isteni volt!! Kár, hogy eddig nem csináltam... Persze reggelire jobb lett volna, de így adódott. A sajthiányon nehezen teszem túl magam... Az hiányzik. Meg időnként a gyümölcs, de azt megoldom az itt javasolt 0,1 %-os gy.joghurttal. Ebben melegben nagyon jó tejes vanília shaket is csináltam. Abszolút kreatív lesz az ember a diéta meg a meleg miatt. Szerencsére, a család sem nagyon akart enni semmi különös ételt, úgyhogy a csábítás elmaradt.
Szép hétvégét!
Ja: reggel, a nagy vihar után amikor kimentem (úgy sem tudtam aludni) a kertbe, elég csúnya látvány fogadott: hatalmas cseresznyefánk kettébetörve, rá az őszirózsára (20 tő), néhány paradicsomfa meg karóstul kihúzódva. Majd sírva fakadtam. Még jó, hogy már tettem el cseresznyét, bár jövőre nem lesz. A paradicsomnak meg már nem sok kellett volna, egy csomó volt rajta.. Na nem sajnáltatom magam.
Sziasztok!
Énmég csak ott tartok,hogy megvan a könyv:D
De nagyon sok hasznos dolgot olvastam már innen,ez a hozzászólás is egy gyöngyszem:D
Köszönöm!
Sziasztok!
Hazaérkeztem, visszaolvastam. Elég sokat beszéltetek ma.
Hozzászólásaim egybeöntve:
Legnagyobb rákkeltő maga az ÉLET amit élünk. 20-25 éve mikor gyerek voltam nem volt ekkora nagy "tisztaság". Állandóan azt látom mosogatnak, stb. Reggel elmentünk bicajozni, este hazamentünk. Nem éheztünk, nem mostunk állandóan kezet. Jártunk erdőbe, játszótérre, szomszéd nénikhez. Adtak enni, inni, egymáséból ittunk. De senkinek semmi baja nem lett. Dolgozott az immunrendszerünk. Ma meg mindent elmosnak, fertőtlenítenek. Nem dolgozik az emberek immunrendszere és ezt használja ki a gyógyszeripar. Benne vagyok, elhihetiek hogy tudom:D. Minél több gyógyszert szedj az a lényeg. Elfelejtik a vitaminokat.
Aki ágál a vitamin ellen: C vitamint Szentgyörgyi Albert találta fel/meg. Hasznos. D vitamin hiánya csonttörést, elhajlást okoz.
Pezsgőtablettát egyetek, aztán jön a savcsökkentő. Azért nem jók a pezsgőtabletták, mivel a gyomor savas közegében nem jól szívódnak fel. Ezért felesleges szedni őket.
Név nélkül bármelyik multivitamin jó, főleg ami kapszulás, mert az a bélben oldódik, nem a gyomor savas közegében. Érdekes, ugye? A gyöngy formájú is kapszula:)
Miskolcon a Müllerben 990 a félkilós bio zabkorpa és csak az az 1 fajta van, jól felszívódik. Zabpehely után szerintem furcsa a zabkorpa az lehet inkább a baj vele.
Aspartam nem hizlal, viszont a Na-ciklamát tartalmú bármelyik édesítő ugyanaz, mint a cukor.
Nálunk reggel 5-9ig szakadt az eső.
Nekem korábban vashiánykor hullott a hajam. A háziorvos írt fel egy vastablettát, 1 hónapig szedtem és szépen abbamaradt. Étkezés után 1 órával kellett bevenni, kiderült ez sem mindegy. Sőt a vitaminokat a reggeli után leghamarabb fél órával ajánlott bevenni. Bármelyik gyógyszertől egy órával később.
en bioboltban vettem.
Ugyanott, ahol a zabkorpat veszem...
nem enged linket bemasolni, ide... miert?
Jesszusom, ma szajmenesem van. :))
Iszonyat meleg van az irodaban es a munkammal nem haladok :(
En azt hasznalom. Meg kell tanulni adagolni. Folyekony steviam van es irdatlanul edes.
sutni csak egyszer probaltam vele korpas-turos muffint, de nem jott be, nem volt eleg edes es fogalmam nincs mennyit tettem akkor bele.
Nekem a bevalt adagolas a 3csep/bogre (2.5dl)
Tobbszor keszitettem vele madartejet (IMADOM)
Ime egy cikk a sok kozul:
Igazabol sokszor gondolkodom egeszseges es nem egeszseges dolgokon... mi az mit elhigyun es mi az ami csak "reklamfogas"
Ezt mindenki maga kell elndontse, mit hisz el es mit nem.
Amikor a dietat kezdtem keresgeltem megfelelo edeszitoszer utan. Sok cikket vegigolvastam es a steviat valasztottam... csak remelni tudom, hogy jobban jarok vele mint a finomitott cukorral :D
Sziasztok!
A könyvben azt olvastam, hogy aspartamot bármennyit lehet fogyasztani, nekem az édesítőm is ilyen, ti nem így tudjátok?
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(