Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok,nagyon szép eredmény!
Ildikó egyébként nekem az tűnt fel, hogy mivel a francia konyha sokban más élelmiszert használ és van olyan amit nem, mi pedig napirenden elképzelhető hogy ez miatt nincs az engedélyezett listán.
Remélem nem volt elég nyakatekert :)))
Nem harapom le, de fogalmam sincs, remélem lehet, én is szeretem:). De még nincs szezonja, én sütve szeretem.
Van thermomixem, az egy minikonyha, azzal. Darálok, őrlök, mérleg, főzni lehetne vele, stb. Ha van kávédarálód akkor azzal.
Mondjuk felvetette bennem a kérdést, hogy az nem zabliszt?
Lexi a bőröd hogy bírja. Nagyon ügyes vagy, stimuláló, legalábbis Nekem.
Gratlálok Lexi!!
Örülök,hogy sikerült neked!!
Én is, mi is azon vagyunk:)))
más: sütőtök az tilos ugye,,??
Piros ne harapd le a fejem:)
Szép délutánt lányok!
Remélem mindenki meg van és szépen halad!? a kitűzött céljai felé.
Örömmel mondhatom nektek, hogy már csak - 4 kg választ el a célomtól (lásd: mérlegelőm), jelenleg 79 kg vagyok:)) Tehát elhagytam a 80 kg-t is. Ez nagyon jó hír számomra, mert aki régről itt volt, tudja, hogy siránkoztam azon egy jó darabig, hogy stagnálok és nem mozdul a mérleg nyelve.
Még mindig a 2. szakaszban járok (persze már nem a legnagyobb szigorral tartom be, de tudom hol a határ)
Az újaknak írom, hogy lehet fogyni:
2012. jan. 03 = - 33 kg
azaz: 112 kg helyett most 79 kg vagyok.
Nem feladni, szépen betartani, nem kell rohanni semmivel csak jól kell lakni az engedett kajákkal.
Kiskunmajsán amerre csak járok,- mindig van nálam csacsikis cikkéből 1-1 példány - mert kíváncsiak nem csak a nők, de a férfiak is: hogy sikerült ennyit fogynom?
Az egyik kedves kolleganőm is elkezdte 1 hónappal ezelőtt: - 13 kg-nál tart.
Megkérdeztem tőle, hogy érzi magát (még a DUKAN előtt)és amikor azt mondta,hogy nagyon carul (122 kg-val) megkérdeztem kíváncsi-e a cikkre és ha igen azonnal kezdje el: éppen hó vége is volt, új hónappal könnyebb nyitni is....
Elkezdte és nem bánta meg! Jól érzi magát ő is, bár sok "munka" van még előtte, de végig fogja csinálni
Sziasztok, szép napot!!
Szilvi: Gratulálok! Nálam is ez volt a motiváció, mondjuk én magára az eljegyzésre kezdtem fogyózni :)
Csinilenni.... na őt nem ismered.... ő az esküvőre. El is érte a célját, de gondolom nagyon készülhet, mert egy ideje nem jelentkezett, és most szept-ben van az esküvő.
Vica: őszintén vállalom, hogy nem szívesen lennék a helyedben..... Az én anyum is átélte a bátyám mellett az ehhez hasonló idegeket, nálunk ő a beteges.... de hidd el, minden simán megy :) Rendben lesz a fiad!!! :)
További szép napot mindenkinek!
Mona!
Egy Istennő vagy!!!
A krémes Forma 1-es lett. Imádom, fincsi, szuper, fokozhatatlan. Ráadásul egyszerű megcsinálni. Még annak is aki nem tud sütni:D. Mondjuk én tudok, de tényleg nagyon egyszerű.
Szia! Persze,hogy létezik:))
én is voltam már így:))
Sziasztok!
Szilvi gratulálok!
Csajok, létezik az, hogy tegnap reggel 74,7 kg voltam, ma meg 72,1 ?
Szép napot csajok!
Szilvi gratulálok. A ruha, bármilyen, de a menyasszonyi tényleg motiváló lehet.
Julcsi köszi az infót, acélozom magam az ilyenekkel. Pl. mikor 3 hete dekákat le-fel mozog.
Köszönöm szépen! :)
Még nem tervezünk semmit sem,majd meglátjuk mi lesz,hogy lesz,az biztos,hogy nem kapkodjuk el,hiszen 9éve ismerjük egymást és 8éve vagyunk együtt. :))
A cél olyan alakot elérni amivel végre elégedett leszek és azt megtartani! :) Egyenlőre a 60kg a célom na meg az,hogy ha oda kerül,majd a sor,olyan ruhám legyen amilyet megálmodtam és,hogy az úgy is álljon rajtam! :))
Sziasztok!
Gratulálok Szilvi! kitartást!
Sziasztok!
Tegnap este menyasszony lettem! :)
Úgyhogy keddtől gőzerővel az álomalakért projekt indul! :))
Jóóóóreggelt ! hihetelen, hogy én vagyok az első! a programjaim miatt 2 pv nap után kicsit több, de haladok.most fog visszarendeződni a 2 pp napppal.
Legyen szép napotok!
Piros, ők a román dukanosok, a klubnak 1500tagja van, és minimum 100-an aktívak! Rengeteg sikersztori van, a visszaesokre akkor derül fény, amikor ismét megjelennek és a hozzaszolasaikban valahol az 1.-2. Szakasznál tartanak.
Mindenkinek más más oka van. Családi tragédia, lelkivalsag, új ízeknek nem tudott ellenállni, és nagy mennyiségben fogyasztotta. Aztán vannak olyanok akik kihagytak a fehérje napot, és így sorra visszalúsztak a kg-ok!
Piros, júliusban jártam Emmaval rendszeresen, de aztán több hét is úgy alakult, hogy vagy ő vagy mi nem voltunk, ezért megint elszoktam. Elvileg tervezem majd azt folytatni, de most előbb Emma du tevekenysegeit kell beosztani:)
Nekem van egy elég nagy létszámú fb-ismerosi Dukan klubom, és ott vannak nagyon visszaesők, de ugyanott vannak sokan akik sikerrel vegigcsinaltak!
Nálam is ez a probléma, 1x1x este iszom 2 dl Hunyadit, az tuti. reggelre siker.
VICA együttérzésem! szegény Kispocok, már elég korán negativ élményeket kell, hogy megéljen!Az unokám is 5 éves múlt/
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(