Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Szia, a receptes könyvet ajándékba kaptam. A lgkisebb helyiségben tartom, ötletet ad, ha valami újabbat is szeretnék főzni - bár a monotonitás nekem nem gond - nem szeretek változatosan főzni, csak enni - étlapról :-)
A könyvben az én ízlésemhez képest sok a halízű hozzávaló..., de ha azokat szárnyassal tudom helyettesíteni akkor már nem hiába lapozgattam.
Pl. a paradicsomos máj is jó ötlet belőle, bár borjúmájat ír hozzávalóként - csak variáltam. Ha nem ott nyitom ki a könyvet, a tartalomjegyzék után nem jutok el oda és nem próbálom ki.
Még a 2-3 szakaszból majdnem 1 évem van hátra, úgyhogy biztos többet fogom használni.
Gratulálok az eredményedhez, már nagyon közel az álomsúlyod :-)
Sok sikert hozzá!
Nekem finom, de még meg kell tanulnom megfőzni:D.
Mikróban szoktam a normál rizst 20 percig, ezt 50 percig kellett. Te szoktál főzni barna rizst?
Na és kinél mi volt ma az ebéd?
Valami tipp holnapra? :)
Na igen... ez a mikrós süti szemét egy találmány :))
Egy süti egy nap... az volt az egyetlen mákom, hogy anyumnak is ízlett, így kapásból feleztünk. Másikat meg nem csináltam... de ha anyum nem volt épp itthon, akkor lazán betoltam egy egészet... csak úgy apránként :)
És nem feltétlenül kell bele kakaó, kicsi katonánk ette ha jól emlékszem fahéjjal, én pl. fahéjjal és kakaóval, vagy kókusszal és kakaóval.... de a kakaó ki is hagyhat belőle, akkor sima piskóta szerűség lesz.
Sósan meg hamis kenyér :)
JA....Szia mindenkinek :)))
4 ek zabkorpa
édesítőpor
1 kk keserű kakaópor
1 ek 10%-os ecet
4 ek víz
2 ek natúr joghurt
1 tojás
1 kk sütőpor
Az egészet össze kell keverni és ebben az edényben 4 percig kell 700W-on "sütni".
Sziasztok!
Nekem 6 nap -80 deka. De a második nap megjött a menzeszem így nem reális, 1 kilót még hozzá lehet adni. Tervezet szerint a második szakasz második napján kellett volna megjönnie. De így jártam a harmadik szakasz első fehérjecsütörtökjén is. Akkor is 2 nappal hamarabbra tette. Szóval a fehérjenapnak ilyen hatása is lehet:D
Sziasztok!
Nekem 3 nap támadó volt, mínusz 2,2 kg. összesen pedig 10 kg 4 hónap alatt, a 126. (3+122) napon tértem át a harmadik szakaszba.
A zabkorpa kötelező ebben a diétában, sőt életünk végéig!
És én is eszek minden nap 1 ek búzakorpát is, nekem bevált az emésztésre.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(