Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Én nem állítottam hogy 0 kalóriás csak azt hogy jobb mint a cukor és a por állagú édesítő.
Bocsánat ha félreérthető voltam.
Elszégyelltem magam és megnéztem egy csomó másik oldalt is, de sajnos mindenhol ezt írják.
"Szorbittal összekeverve kis mennyiségű szacharin a Glukonon néven ismert édesítőszer, melynek energiatartalma kb. a cukoréval egyezik meg."
"A glukonon nevű édesítőszer 99,8 százaléka szorbit, 0,2 százaléka pedig szacharin, amely az édes íz fokozására szolgál. A gyógyszertárban kapható Sorbitol édesítőszer is szorbittartalmú. Energiatartalmuk a cukoréval azonos, felszívódásukhoz inzulinra van szükség."
Csak azért írtam le, hogy nehogy valaki azt higgyje, hogy 0 kalóriás.
Sziasztok!
Ma vétkeztem ebéd után megettem egy szelet csokit...mentségemre legyen mentem állásinterjúra és izgalmamban tettem.
Talán ennyi belefér és megbocsájtható ilyen esetben :)
Szia!
Én a tescoban vettem 250g-os dobozzal az árára nem emlékszem, de én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nekem nem hízlaló.
A Glukononról ezt találtam:
A szorbit (= Glukonon) hízlal
Fontos tudni, hogy a szorbit (Glukonon) energiát ad, éppen annyit, mint a szénhidrátok. Az energiaszegény diétában a Glukoon és a szorbit nem használható fel.
1 g szorbit = 4 kcal.
az hol kapható?
sziasztók amúgy!
Anna
Senki nem ajánlotta:D
Mit tud?
Hol veszed és mennyiért?
Sütéskor is megmarad az édes íze?
Kedves Liza!
Ha nem csak a recepteket, hanem a többi hozzászólást is elolvasod nem jársz így. Írtam h. annyi tészta annyi töltelékhez nem passzol és nekem se lett édes. Dupla annyi "liszt" és több édesítő kellett volna. Írtam ezt is. Azért én megettem úgy is, meg édesítős joghurttal leöntöttem.
Idd azt a teát amit Klári javasol vagy több zöldség kellene.
Köszi.
Lehet ám, hogy sokkal többet kellene mozogni. Én régen (valamikor réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.....by George Lucas)kézilabdáztam, napi 2-3 edzéssel, ahhoz képest most az irodai munka, hát kevés.
Az biztos, hogy ebbe az adagba egy fél kiskanál sütőpor elég, és az ronthatta el.
A másikért nagyon sajnállak, én a guttalaxtól halálosan rosszul lettem.
Nálam több hét kínlódás után a plusz búzakorpa, plusz karcsúsító gyógytea segített. Vagy csak magától rendeződött.
Sziasztok, mindenkinek szép napot!
Bajaim vannak, segítség!!!
Megcsináltam azt a túrós sütitt, amit Kucser (tényleg mi a rendes neved?) a 11595 hsz-ban feltett. Keserű lett. Nem vagyok nagy szakács, de 15 dkg zabkorpához és 3-4 ek joghurthoz nem sok az 1 egész sütőpor? Lehet, hogy attól lett keserű. Az édességgel eddig nekem is bajom volt, a Cologran sütésnél valami miatt nem édesít. Vettem Green Steviát a Sp..ban, most akciós. Na, ez kb. édes lett, de nem az igazi ez sem. De a mellékíz borzalmasan keserű volt. Mi lehetett a baj?
Másik: Mira víz és társai nekem sem hatnak, kizárólag guttalax cseppekkel vagyok képes, de nem merem használni, így csak max 2x egy héten iszom belőle este. Gyakorlatilag 0-ra redukálódott az emésztésem magamtól. Viszont a Guttalax-szal meg félek, hogy bajt okozok a szervezetemnek, mert az sok mindent kimos olyat is, amit nem kéne, gondolok itt az ásványi anyagokra stb...
Tavaly mályva teától kb. 3 hónapig úgy fájt az aranyerem (illetve belül vmi), hogy üvölteni tudtam volna a fájdalomtól, semmi nem használt, orvos által felírt dolgok sem, aztán a gyógyszertáros megszánt (kb. 30e ft elköltése után) és adott egy krémet, meg kúpot, amit csak receptre lehetett volna (szteroidos volt, és kb. 200 ft összesen), az segített.
Azóta viszont rettegek a teáktól és a hashajtástól is.
Bocsi, ha sok voltam.
az 5 lemaradt
szóval 5 kanál cukor minimum 8 kanál édesítő
süssina por!!!
egyébként e kanál cukor=8 kanál por minimum:))
amúgy jó reggelt mindenkinek!
nekem megy, ha nem akkor a főoldalt írd be és nyomj keresést
Szétdurranok annyit ettem belőle:D
Igen, a csokin kívül nem sok bűnözésem volt; elég volt az:D
ne folyékonyt tegyél bele, hanem port!!!
a sparban most akciós a sűssina:))
Jól van akkor nem vagyok vele egyedül,hogy az ilyen sütőben sült süteményeket nem érzem édesnek.
Pedig az édesítőmre az van írva,hogy sütésre-főzésre is alkalmas
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(