Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
A vacsi ezidáig nekem nagyon sablonos volt a napok 95%-ban sonkát ettem, a maradékban mozzarellát.
De a sonkáktól keresztbe nézek, így pl: ma PV-nap volt és sült célkát ettem:-D
A zabpalit én eszerint csináltam:
-200g zabpehely (ledarálva)
-2tojás+1 fehérje
-2dl tej
-3dl ásványvíz
-édesítőszer
Összekever+30 perc pihentetés, majd megint kever és lehet sütni:-D
Annyira jó,hogy ilyen lelkes vagy :))) Ez nekem is segít! Ma volt az első PP napom, nem volt olyan nehéz,de nem is könnyű... Volt egy kemény edzésem is :) Én 5-6 kg-t szeretnék fogyni,de ha már 5 lemegy,az nagyon jó :)
Figyeltek az adagokra? :)
Persze,hogy jó :) 3,5 kg szerintem már elég látványos :) csak így tovább :)
ti miket szoktatok vacsorázni? :)
Nagyon jól.Engem az is motívál,hogy a nadrágjaim már nrm olyan szükek rám:))) Nagyon sok diétát kiprobáltam már ez most tetszik.
Azt akkarom kérdezni van a naplódban zab pali recept és alj nélküli az gondolom valami túróas annak a receptjét hol találom?
:-(
Engem motivál, hogy naponta írok itt és szeretem másokét is nagyon, jó látni napról-napra a változást és más tapasztalatait:-D
És összeségében, hogy érzed magad?
Akkor meg végképp szuper ami eddig lement:-D
Naplót vezetsz?
Jónak jó, hogyne lenne jó, de mennyi volt a kiindulód, mármint mennyi a felesleg amitől meg szeretnél válni?
Rajtam 10 kiló plusz volt, most már csak 7 kiló 3 hét alatt, azaz 3,5kiló ment le eddig.
Szia
Üdvözöllek körünkben:-D
Ahogy egy korábbi hölgynek írtam, lehet találni szuper naplóka, neked is ajánlom, hogy vezesd, mert moztiválnak azok akik olvassák, furán hangzik, de igaz.
Bár Én nem a Te paraméterd vagyok, de Anyukám igen.
Épp menopauza kellős közepén 53 éves és 14 kilótól szabadult meg durván február óta, most fogja kezdeni a 3. szakszt:-D
Kitartást kívánok, a legjobb diéta amibe valaha bekefutottam:-D
Bőven van miben dúskálni, szerintewm ilyen változatosan még sosem étkeztem mint most, persze a PP napok nem annyira színesek, mint a PV napok, de a PP is lehet extra kreaítv.
Az itteni Dukanos receptklubban találsz nagyon jó receptek, a legtöbbnél ott van melyik szakszban fogyyasztható, aminél nincs, ott meg kell nézni hogy ami benne van hozzávaló milyik listához tartozik:-D
Akik itt írnak, még ha mostanába ide nem is írtak általában van naplójuk ami aktív, és vannak nagyon jó motiváló naplók is közöttük:-D
Tarts be amit előír és akkor csoda szuper jó lesz.
3 hete csinálom és -3,5 kilónál járok és én is közel vagyok az álomsúlyhoz/ideálishoz.
Sziasztok! Új "versenyzőként" elkezdeném ezt a diétát :) Ajánlotok esetleg valamilyen naplót, facebook csoportot,ami segíthet? Ebbe a fórumba mindennap be fogok nézni, ötleteket szerezni, elszámolni a napomról :)
62,5 kg vagyok és 5 kg-t szeretnék fogyni. :) Van esetleg valami jó tanácsotok? :)
Persze PV napon simán...és ahogy írtad olaj nélkül, bár tuti érdemes megpórbálni egy jó serepenyőben is.
Klassz, ki fogom próbálni:-D
Zabkorpás cukkini tócsni
Hozzávalók:
30 dkg cukkini
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
só
bors
Körülbelül 10 dkg zabkorpa
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A cukkinit lereszeljük majd hozzá adjuk a tojást, a zúzott fokhagymát, sózzuk borsozzuk majd adunk hozzá annyi zabkorpát amennyivel összeáll. Fél órára a hűtőbe helyezzük, ennyi idő alatt a zabkorpa kissé megszívja magát. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és 1-1 evőkanálnyi adagot halmozunk a cukkiniből, majd amennyire tudjuk szétlapítjuk azokat.
Alacsony lángon mindkét felüket 3-4 percig sütjük
Szerintetek ez mehet a második szakaszban???
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(