Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
A tescoban sem fogsz találni...Mo-on nincs olyan joghurt készítmény mint franciáknál.
Natúr joghurt+ aroma! ez fogyasztnható korlátlan mennyiségben a Dukan alatt, ami a Linessa azt csak napi kettőt, de nem ajénlja. sőt ha stagnálás van el is kell vetni, de Dukan inkább nem javasolja ezek fogyasztását!(Nyolcadik csoportnál írja a könyvben)
Ill. a Tesconak van 0,1 es teje, de a doboza átázós.
(Én szabálytalanul 1,5 tejet iszok első perctől kezdve....)
Tejet pl: a Coopban lehet venni.
Túrót az Aldi-Lidl, de a tesconak is van zsírszegény.
Joghurt: natúr joghurt bárhol kapható, amit aromával édeísthetsz, de a Lidl termékei között találahtó zsír csökkentett, de az gyümölcs tartalmú.
Csirkmell és pulykamell sonmát lehet enni, de néz meg, hogy menniy a zsír%-a
Virsliből nem láttam még, hiába baromfi, olyat ami tiszta húsból lenne és a zsír%-a is megfelelne.
Sziasztok! Én ma kezdem a Dukán diétát, de sajnos nagyon sok a kérdőjel a fejemben. Már pár hete olvasgattam erről a diétáról, ismerem is nagyjából, de azért sok kérdésem van még. Remélem itt kapok választ néhányra. Például az egyik, hogy hol lehet beszerezni zsírmentes tejet, túrót, joghurtot...stb?
A 1,5 %-os tej nem iható? Baromfi virslit, csirkemell sonkát lehet enni? 70 kg-ról indulok, a cél -10-12 kg. Köszönöm előre is!
Szerintem most nagyot hibázol, de a döntésedet természetesen tiszteletben tartjuk mind.
Csak egy kis kitartás és akarat kell hozzá semmi több, de ahogy az új szavajárás adja, ezek szerint neked még nem volt meg a igazi "kattanás" a fogyásra!
Duan kifejezetten ajánlja a napi mérlegelést ill. még azt is, hogy akár többször rá kell állni, mert eszméletlen motiváló.
Az elején ahogy figyelgettem mindenkinek száguldoztak hol kisebb hogyl nagyobb ütemben, de ott voltak a napi mínuszok, amik eszméletlen módon motiválóak, ha meg mégis stagnálsás van, az is belefér, kell a szervezetnek egy kis nyugalom, hogy utol érje magát, ha növeledés van, mindig gondolni kell a női dolgokra, vagy hogy miben hibűáztál, a mérleg használata jelzés, ha valamit esteleg nem jól csinálnál...pl: folydék bevitel, vagy, mint nálam az 4 hét helybe topi, majd hiba kihójavítása és azóta megint száguldozok lefelé.
Ehhez a diétához szerintem kifejezetten szükséges a mérleg!
És nagyon nem szabad így hozzáállni, taurus több mint két hétig helyben topizott gyönyyörű mínuszok után, most változtat és tuti lesz eredménye, én majdnem 5 hétig mértem ugyanazt, változtattam, már megint száguldozok...tehát ez benn van a pakliban, de ez egy nagyon jó diéta, viszont ha rosszul állsz hozzzá, csak szenvedés lesz belőle, pedig egy hatalmasan jó élmény is lehet, nem beszélve, hogy csak úgy olvadnak tőle a kilók lefelé!
Nekem az elején szinte minden nap volt mínusz, nagyon jó volt látni. :)
Kitartás:)
Sziasztok.
Én is elkezdem mától a fehérje napot.80 kg vagyok szóval 5 napig csinálom utána váltok.
Heti 2-3 alkalommal járok zumbára.Nagyon szeretem.Jó csapat és tanár és izzadunk.
A férjem kint dolgozik külföldön,kiküldtem vele a mérlegnek az elemét mert hajlamos vagyok minden nap mérni magam és ha nem mozdult akkor csak a csalódotság és a feladás...Így a biztos:-)
Helena, akkor lépegess! Zöldség+ hús!
Ha tényleg akarod, nem szabad ilyen hamar feladni! Ez a holtpont, innen kellene átlendülni!!!
sziasztok Dukanosok!
néhány napja olvasgatom a fórumot és pár emberke siker-naplóját, s gondoltam én is kipróbálom, hátha egy kis színt hoz nekem is a fogyásomban.
Tegnap volt az első napom. Én szoktam csak fehérjeporos napokat tartani, de eddig még az sem hozott ilyen eredményt: 1,4 kg és azért messze nem mindegy, hogy porozik az ember lánya, vagy pedig finomakat eszik :-D
szép vasárnapot Nektek! :-D
RR 20 percesei,mikor mennyit,valtogatva.
Ami most fix Jillien 30 day shred,aminek az első 10 napja kész,most jön a 2-es szakasz. Ha mind kész,akkor jön a Ripped....
Leg trainer-ezek majd mindennap.
És rengeteget setalok
Ne legyél ilyen szigorú magadhoz!
Ne esélyeket latolgass,próbáld élvezni az ételeket.
Eredményes hetet zárhatok, hála Dukan úr diétájának és a fórumnak, mások naplóinak és saját naplóm írásának. Egy hét alatt 1,7 kg-ot fogytam, ami nagyon jó hozzám képest, bár nem éri el a Dukan honlap szerinti 2,2 kg-os előrejelzést.
Ma végre ehetek egy kis paradicsomot, paprikát, gombát.
Én eliptikus trénerrel tekerek 1 órát, egyenlőre a max. edzésszám heti 4, de el akarom érni az 5-öt és ki kell találnom még valami erősítő edzést is. Szerintem ennyinek elégnek kell lennie.
De én még nagyon kezdő vagyok, ez volt az első hétem a Dukan diétával.
Helyes, csak így tovább a koplalás útján, aki odaadja másnak feldolgozásra a nehezen összevadászott szárnyasának combjait, az ne is egyék belőle :-) Még össze-mozarellázzák , vagy tejfölözik, vagy valami hasonló nem dukanos izét kennek rá,oszt' oda a karcsúság ábrándja is :-D
ziziseg.hu
Ha nem eszel,adsz a kakinak egy jó nagy pofont...tudtommal felnőtt vagy és anyud is az.
Nem hiszem hogy nem tudjátok felnőtt módjára megbeszelni.
Meg egy kicsit kifogas illatú is a dolog...ha meg akarnad főzni meg is tenned,gondolm nem kitiltott a konyhából,csak osszevesztetek
végül nem főztem semmit, és nem is eszek ma
Anyukámmal nagyon összevesztünk, a karfiol párolásig jutottam el, azt is majd beteszem a fagyasztóba, a húst is eltettem.
A szokásos, ő csirkecombokat süt, zsírban, rizssel. És hogy nekem az miért nem jó, max. ne egyek olyan sokat és egyébként is már bele vagyok dilinyósodva a fogyókúrába...
jaj, mégse kell mennem holnap egyetemre :)
PV nap, gondolkodom, h mi legyen, mert kétféle dolgot ennék.
Az egyik a rakott brokkoli rizs nélkül
A másik pedig a székelykáposzta.
Holnap reggelig van időm eldönteni, mert egyikhez sincs itthon semmi :D
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(