Hölgyek! Van olyan, aki szereti a kövér férfiakat? (beszélgetés)
neked van igazad, nekem sok simerösöm dolgozott ázsiaban, és hat finom szolva a kevesbe jokepubb pasik is oylan lanyokat szedtek ossze....
azsiaban nagyon hajtanak a nyugatiakra
A Te magyarázatod szerint a zsír miatt hitték pénzesnek, szerintem meg az európaisága miatt. Pontosan miért is buktam?
Nem a pénzre, nem az egzotikus husira, nem a valamire való farokra, csakis a töménytelen zsírra tapadtak. Valószínű... :)
Mackósat igen,100 felett legyen és magas:))
Na az az igazi,pocival:))))
és a vékonyakat?
:-)
Legyen egy kis párna rajta...,
legyen mit fogni;
legyen mibe kapaszkodni...
Nehogy zörgőscsontú hablegény legyen...
nekem meg kifejezetten a szalkas vekony sportos tetszik, aki pasi és kicsit plüötyi ergo nem feszes izmos böre van nekem az brrrrrrr :D
szal etnyleg izlesek és pofonok, igy legalabb mindneki megtalalja a foltját :)
Szerintem nőbe sokkal visszataszítóbb aki kövér.
Őrá ugyanúgy rá lehet ragasztani,hogy tohonya,lusta...stb.Szerintem a túlzott kövérség főleg az egészség szempontjából nem túl jó.De lehet ellene tenni.Én viszont sikítva menekülnék egy gebe pasi elől.A mackós pedig olyan mint nőben a molett,nem hájtenger,nem dagadt.
Nekem a vékony pasi nem tetszik, inkább az olyan "tagbaszakadt" tetszik, mint a férjem.
(De ő nem dagi, csak mackós:)
nemfeltétlen lenézés ez, egyszerűen van aki nem gerjed a duci pasikra, sőt esetleg undoritó neki
fura mert én pl duci vagyok és mégis igy van ,és magammal nincs ilyen problémám, pasiban mégse vonz sőt taszit
fura de ez van
A sok ostoba hozzászólás meg arról tanúskodik,mekkora IQ NULLA a szerzője!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én meg amondó vagyok,hogy egy macis,vagy túlsúlyos pasi is lehet ápolt vonzó kellemes illatú! :)
Én megtaláltam a BOLDOGSÁGOM egy "nagydarab" pasinál! Kell ennél több!
Akik meg lenézik elitélik a kövéreket,és mindenféle eltunyult zsirpacninak nevezik őket,na azok igazán a lelki szegények!
Te pont jó vagy, ha ez érdekel! :))
(a halálközeli állapotodban...)
:)
az enyem 192cm...olyan magas ugy imadom :)))
,mindig mondom neki barcsakk 2meter felett lenne, aztan mindig nez mert persze kcisinek csufoltak a magassaga miatt. az en kis óriásom :)))
Amit a "rizsszeműekről" írtál, az marhaság, mert inkább azért próbáltak rámászni a barátodra, mert európai, és itt messze jobb az átlag életszínvonal még csóriként is, mint ott.
Amúgy dagadt pasi nekem nem kellene. Nem esztétikus, és valószínűleg igénytelenség, tohonyaság áll mögötte.
Én nem kedvelem a nagyobb darab férfiakat...a kigyúrtakat sem.
OFF:
A rizsszemű egy kicsit erős volt, szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?