Hölgyek! Van olyan, aki szereti a kövér férfiakat? (beszélgetés)
végül is nem mindegy mekkora a jóember!
150 cm rel,100 kg
vagy 165 tel,100 kg :))
még hogy nem a méret a lényeg...:P
Én is azt mondom, hogy egy pasi 90kg alatt karácsonyfadísz. 90kg fölött Nagy karácsonyfadísz :) De félretéve a viccet, legyen azért egy testalkat, de ne legyen rajt túl sok hájacska, ez az alap. Nálam vékonyabb pasikkal alapból nem kezdek, mert meg sem akad rajtuk a szemem :)
Összegezve: Nem, a kövér pasikat nem szeretjük! (És A soványakat sem...)
Ha csak azt vesszük, ami a szemnek kellemes, akkor belefér pár 10kg. :)
De ha a kövérség velejáróit nézzük, akkor nem! Szuszogás, horkolás, izzadás, fáradékonyság (természetes fanszőrzet :)) és sorolhatnám..
IGEN! AZ én párom magas nagydarab,nem hájas csak olyan fogni való! :)
Én mindig is szerettem a "Nagy" pasikat! Van karakterük!
Nagy szivük van!
Régóta jól pörög egy fórum, amely azt a címet viseli:
"Férfiak! Van olyan, aki szereti a kövér nőket?"
Ugyanezt a kérdést szegezem most a szebbik nemnek, mert éppen eleget köszörültük a nyelvünket a rubensi idomokon.
Legyünk most mi a terítéken, mi elhízott!
Csernus Imre írta a Nő című könyvében, hogy "a férfiak egy csomó mindent elvárnak a nőktől, miközben nem segítik őket. Elvárják az is, hogy a nő megfelelő külsővel is rendelkezzen, miközben a pasi meg egy dagadt, elhanyagolt disznó..."
És ez így is van, divat dagadtnak lenni egészen ifjúkortól kezdve - csak nézzünk szét a főváros utcáin, a legcsinosabb lányok hájmaláj hústornyokkal és két lábon járó "bigmekekkel" korzóznak.
Tényleg ennyire vonzó lenne egy dagadt pasas vagy máshol kell keresni a lényeget?
Thaiföldön aki dagadt az jómódú, ezért a nő erőforrást lát benne - azaz kívánatosnak tartja - másfél mázsás például barátomnak négy rizsszemű küzdött a kegyeiért, és nem prostik voltak!
De itt Európa közepén, kíváncsi lennék ki mit gondol erről...
Szóval? Elő a farbával!
Szép napot!
Sandman:)
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?