Hölgyeim melyiküknek áll traktor az udvarán? (beszélgetés)
Nálunk van traktor, meg rabszolgaság is.
Igazábol traktort keresek ,de rabszolga még sosem voltam!Szivesen kipróbálnám!!!
Mijez a pervezkedés? Az én lyánykoromban nem így vót!
Mégse traktor kő?
Ha mazovista vagyó, gyühetsz hozzánk is. 4 lyányom van, a fijam már nős, a lyányokat akarom férhő adni. Van munka bőven!
Vauuuuu! Ez nagyon jól hangzik! Akkor te nem is Doktornő hanem Doktor Úrnő vagy ezután!Nagyon durva de benne vagyok!
No, föltőtüttem a fijamrú is egy kípet. Éppeg mostanában készűtt. A menyemmel gazdákodtak a fődön, aztán vittem nekik ebédet. Míg menyem leheveredett, lekaptaja a fijamat, aki ippeg kinyújtózta a derekát. Ez a legfrissebb kép róla.
Hát, mostannék ippeg nem tudok sömmirű. Nagy a csönd, mindenki pihenget. Émmeg migyá sütök valami jóut, hagymás-baconos lepényre gondútam. Maj főteszem a képít annak is.
Te tudol valamji okosat?
Tán van trakid, eladó?
Azonnal kezdhetsz:) Úgy gondoltam, házi rabszolgának szerződtetlek, a feladatod: főzés, mosás, takarítás, az úrnő kényeztetése igény szerint:)
Kimenőnapot nem kapsz, úgyse lesz fizetésed, amit elköltsél:))
hat ja...informalodom h minek a traki?s Te? okossagos topik van-e mert szivesen kihevernem a fozes utami megrazkodtatast ha akadna figyelem elterelo akcio tudol vmit?
Szija barátném, csak nem te is traktor ügyben? :)
No, taláttam. Sajnos a fijam nincs ratta, de a menyem, ádott jó teremtés, ott van. Körösök a fijamrú is valamit. Szép szál lögény.
itt van egy par minek neked?
Jah, azurammal vagyunk é. ippeg visszük haza a traktót. Aztán van a pujáimnyak is. No, izibe teszek fől róluk is képet, ha találék. :D
Jó reggelt! :)
Klassz a trakid! :DDD
A Nő lenni Te!????? :DDDD
Úh, a tepertőspogit kihagytam...
Na, az a másik kedvönc még a sok közű.
Jah, aki illen kínyemes. Én sütöm magamnak! Nincsenis jobb anná, mint mikó frissen beleharapsz, és pattan szét a szájadba, csorog az álladon a zsírja.
A tikknak is kisütöm gyühet a bőrivel együtt.
A bürkébő meg lehet jó babaleves főzni. Nem is köll jobb.
A traktút meg most vöttem. Vágy 1 ívig is köröstem, mire ráakadtunk egymásra, nincs a a píz amijért eladnám.
Ehhez sajnos nem értek, én föld és állatnélküli paraszt vagyok!
Mikor kezdhetem a rabszolgálatot? Mi lesz a dolgom? Milyen gyakran kapok kimenőnapot?
Nem tudom, lehetnél mondjuk a rabszolgám pár évig. Hm? A kimenő napodon traktorozhatsz:))
Kollégák, parasztok ;))
Mi a manó kerül 2.600 forintbe egy kiló tepertőn??? Végül is csak a zsírkészítés mellékterméke, nem?
Csak nem a paleo éltmód verte így fel az árát?
P.S. - a Lamborghinit eladtam - tepertőt vettem az árán, a J.D. még eladó.
Asszem', nem jön össze a biznisz.....
Én ráérek nem gond, neked meg addig lesz kapuőröd!
Mondhatnám hogy adok egy hizósertést, őt mázsa kukoricát és 4 ako bort, de mivel egyik sincs ezért magyar forintra gondoltam annyit amennyit kérnek minusz az alku! Vagy esetleg van más választásom?
Na akkor asszem kinő a szakállad.....
Ezután le sem fekszek, hanem a kapudban fogok állnihogy ki ne hagyjam a lehetőséget!
Akkor a hátsóval kezdjük és folytatjuk elöl.