Hol ronthattam el? (beszélgetés)
Írásodból úgy tűnik, hogy a kapcsolatotok elég rossz bőrben van. A kérdés, hogy egyáltalán akarsz-e ezen változtatni. Előfordulhat, hogy a párod már más felé kacsingat, de lehet, hogy csak megfásult.
Neked kell lépned, de ne riadj vissza, hogyha visszautasítást kapsz. Próbálkozz folyamatosan. Ne légy rámenős, agresszív vagy hisztis, hogyha mégsem foglalkozik veled, előbb utóbb kibújik a szög a zsákból. Vagy bevall valamit, vagy nyitni fog feléd. Már ma este tégy valamit. Ülj mellé amikor játszik, kérdezd meg a játékról. Lássa, hogy érdekled. Esetleg váratlanul adj neki puszit, vagy simítsd meg az arcát, hátát, combját. Ne add fel, hogyha ebben a kapcsolatban szeretnél élni. Kérdezd meg milyen volt a napja. Fontos, hogy ne várj csodát 1 naptól, mert lehet, hogy annyi sérelem halmozodótt fel benne, hogy nehezen fog feloldódni. Sok sikert és kérlek, adj több időt magatoknak. Nagyon szép, hogy sokat foglalkozol a gyermeketekkel (nekünk is van két imádni való), de muszáj időt szakítani magadra és egymásra.
Ma pl. hamarabb ébredtünk a párommal és még reggel szerelmeskedtünk egyet, mielőtt a gyerekek felébredtek
A kérdés így szólt: De mennyi voltál szülés előtt?
Erre írtam, hogy 65. És csak viccelek ám!:)
Mármint ideiglenesen, hogy torzul el ott lent a nő? Mert ugye ez nem maradandó. Egyébként azt gondolom, hogy egy intelligens pasit ez nem zavar, hiszen tisztában van a biológiával, stb.
Az egy más kérdés, ha rosszul van a vértől, stb., na de a szüléstől nehogy már!
sokan azt mondják, hogy miután látják, hogy hogy születik meg a baba, és hogyan "torzul" el a nő ott lent, elmegy a kedvük a nőtől!!
Nem tudom az én férjem bent volt, de semmi baja nem lett tőle, ugyanúgy kíván mint előtte!
65:)
Szülés után 50.
Mit számít az, hogy bent volt e a férje?
Én akkor sem engedtem volna, ha ott tudott volna lenni a szülésemnél.
Nem ettől függ egy kapcsolat.
mennyi idő után kezdtél el közeledni? Nem lehet, hogy hosszú idő után, már túl későn, és addigra már lett valakije, akitől megkapja amire vágyik?
És bocsi, hogy ezt mondom, de lehet, hogy még nem igazán akarta a kisbabát.. ettől még szereti az biztos, de lehet, hogy tudat alatt úgy érzi, hogy nyakába varrták...
ne hogy már azért ne tetszen a férjének mert lefogyott... azért ez mekkora kamu duma... én 5 kg-val több vagyok, de a férjem egy szóval sem mondta, hogy kövér vagyok és nem tetszem neki.... persze ha bálna lennék lehet, hogy nem tetszenék, de azért nem hinném, hogy kérdezőnk anorexia tüneteit mutatná...
szerintem ez a férj részéről csak kifogás...
na jó, azért a szexistennő nem biztos, hogy mindig megállja a helyét :D, de azért tény, hogy a gombot nem szabad kikapcsolni! :D
De szerintem azért az sem normális, ha egy nő nem kívánja 2 éve... nem?