Hol ronthattam el? (beszélgetés)
Érdekel,h mi van vele,szeretnék beszélni bármiről amit őt érdekli. Olyan 1,5 éve tart,h folyton játszik. Én még szeptemberig itthon leszek,utána vissza megyek dolgozni,és hátha én is kicsit változok,lesznek élményeim,minden nap más és akkor újra össze csiszolódunk.
De ha bárkinek van vmi ötelete,vagy tapasztalata szívesen várom!
Akkor ez lehet a baj. Egyszerűen unatkozik. A gyerektéma nem mindenkit köt le. Persze, a saját érdekli, de arról mit lehetne beszélgetni?
Van valami ami téged érdekel?
A gyereken kívül van más témád is?
Az, hogy valakinek milyen a napja, úgy kell kérdezni, hogy érezze, hogy érdekel, illetve másról is lehet beszélgetni. Politikáról, könyvekről, filmekről, ismerősökről, játékról, stb. Ha csak a gyerek a témád, akkor nem csodálom, hogy unalmasnak talál. Én anyaként is unalmasnak találom a gyerektémát.
Jó jó a Tied egy optimális és jólműködő kapcsolat.
Amit a fórumindító nem mondhat el magáról.
A közös étkezés nagyon fontos.
Én például jobb étvággyal eszek ha többen vagyunk az asztalnál, közben beszélgetünk, az jó dolog:)
Ehhez meg nem kell, hogy csak ketten legyenek az ágyba:)
A fiúnk imádta, hogy összebújtunk hárman és úgy tévéztünk:)
Amikor hazajön a férjem vagy én, a mai napig leülünk és megbeszéljük, hogy mi történt velünk egész nap, annak ellenére, hogy napközben (minden nap) 2-3 alkalommal beszélünk telefonon is:) Ez így van a kezdetek kezdete óta. Aztán teszi mindenki a dolgát (torna, meccs, stb.), majd vacsi, ami közben szintén beszélgetés va, majd persze az ágyban is.
Én nem a szexre gondoltam.....most :P kivételesen :P
Gondolj bele férj hazajön a munkából csak este tudnának beszélgetni,tévézni,és összebújni,(ami szintén nem csak a szexre vonatkozik)
áááááá fáradt vagyok én most ehez nem tudom jól leírni hogy mire gondolok
bocsi
Nem hiszem.
Nem akarok megosztani magánügyeket, de máshol is mehet a szex, ha van rá igény.
Lehet, túlságosan a gyerekre koncentráltál, a férjedet hanyagoltad. Ezt a legtöbb pasi előbb-utóbb megunja.
Jobb lett volna, ha elfogadsz segítséget, és a megmaradt időt-energiát a házasságodra fordítod.
Szerintem ez sem ok arra, hogy ne akarják egymást.
A fiúnk jó sokáig látogatott minket éjjelente:), de ettől még nem hidegültünk el egymástól.
Az jó!
A férjeddel gondolom egy ágyban alszatok?
tehát gyakorlatilag a terhesség 9 hónapjából 3ban volt szex, tehát gyakorlatilag akkor azóta egyáltalán nem szexeltek???
hát én szerintem már ott elromlott!!
Mi még a 9 hónapban is szexeltünk!!
hát sokan rémisztőnek tartják, hogy ott mennyire kitágulnak a dolgok és végső soron egy baba bukkan elő egy csomó vér közepette...
bár szerintem azért ez nem olyan borzasztó... a férjem szerint szép volt... bár szépnek én nem mondanám, én ezt hülyeségnek tartom, hogy emiatt elmegy valakinek a kedve, hiszen ahogy mondtad ezek nem maradandó dolgok...
Terhesség előtt naaaa... Közben volt egy telefonom. Hiába vagyok nő, úgy látszik már nem tudok egyszerre
- tv-t nézni,
- ide írni,
- telefonálni.
Lehet, öregszem? :D
ez elég furcsa, mert miért kellett egyáltalán közeledned? gondolom egy ágyba fekszetek le, és ő nem közeledik, nem akar téged?
ezek szerint csak a terhesség első 3 hónapjában volt köztetek szex, utána már nem?
Én még nem láttam, de úgy hallottam, hogy nem mehetnek a lábunk közé bámészkodni, így nem is láthatják a lényeget, ahogy te is írod.
Én sem akartam sosem apás szülést, a férjem akart volna.
Ha elromlik egy házasság azt nem csak a nő vagy csak a férj rontja el.
Ugyanis ketten vagytok.
Ez két emberen múlik.
Gyanakszom valamire.
A gyerkőc köztetek alszik?