Hol lehet venni Digibirds-öt? (tudásbázis)
Na jelentem november 29.-e óta megzabalt 2 adagnyi elemet,ugy hogy naponta max 10 percet jatszott vele.. Ez egy nagy f.s tiszta pénzkidobás
Akkor még az anyum olcsó kis egyszerű mozgásérzékelős fütyülős madárkája jobb..;) Nemtom hány éve vette, de amint elmegy előtte valaki, fütyül..;) És nem kell fújni rá..;) Csak az ének hiányzik belőle...
Szerintem nagyon gagyi multkor 5x fujtam neki mire vegre nem csak csipogott hanem dalolt. Most 2 napig nem hasznaltuk es most mukodik de ha mar 10 perce jatszik vele eljezd halkulni mert merul az elem. Nem veletlenul adnak hozza pót elemet:-)szoval en a helyedbe megprobalnam vmi masra rabeszelni.. Ja es az ha rafujsz akkor is enekel.. Hát a tüdőm majd kiesett a helyerol de meg sem szolalt.
Ha mégis valakit még érdekelne Győrben: a belvárosban, meki melletti Játékvár játékboltban van még bőven digibirds, most délután jártam arra. Kalitka nélküli 3490FT. De van kalitkás is ...
Szerintem nagyon gagyi.az en gyerekem is emlegette de gyorsan ra beszeltem masra mert ritka ertelmetlen jatek el nem tudom kepzelni hogy vajon van e olyan gyerek ski hosszutavon jatszik vele...
akkor azt mondjátok, nem is olyan jó? nem éri meg?
Marmint a gyerek unta meg..a kicsi 17honapos jatszik vele
Ja novemberben vettuk ő is naponta elmondta h ilyet akar .. Jatszott 2 napig vele aztan megunta h akkor enekel amikor neki tetszik es nem akkor amikor futyul a gyerek
Auchanba vettuk.. Jo szar!!elem 1 nap alatt lemerul es kb 5. Sipolasnal enekel...
Mi olyan jó benne ami miatt egy 3 évesnek ez a megfelelő ajándék??? Megnéztem a videót, csipog, ennyi. Füttyszóra is, meg sípra is meg okostelefonra is, ami különösen fontos 3 éves korban :) Annyi jó játék van, miért ilyenekre szórják az emberek a pénzt?
Rápillantottam, hogy mi ez, 5-6.000-ért láttam az árgépen.
Szerintem minden szülő jobban tenné ha távoltartaná a gyerekét a tv reklámoktól, nem lenne ennyi gond az aktuális, semmire nem jó vackok beszerzése :) Nálunk működik, szerintem érdemes megpróbálni.
Hát igen, nem is az utolsó pillanat..;)
De hátha visznek még mindenhová, légy résen..;) Nagyteszkó, interspar..Itt is elég nagy a kínálat játékokból, hátha kapható még majd ezeknél is...
Sok szerencsét...:D
köszönöm mindenkinek. Én csak jókat hallottam róla. A 3 évesem is ezt akar, naponta elmondja. S nekem is tetszik.
nem gondoltam volna, hogy így elkapkodják.
én 3000 Ftért is láttam gyűrűset, nem értem, miért kell mindent az utolsó pillanatra hagynom :(
s még ha úgy vesszük, nem is az utolsó!
Müller nincs nálam közel, de a Regióban sincs sajnos már.
De látod..ha a gyerek azt akarja, napi szinten elmondja, akkor mit tud tenni a szülő...3000 körül volt 1db madár, az még tán belefér sokaknak a karácsonyi kiadásokba..Bár valszeg tényleg nem ér annyit....
Hát ez mekkora b@romság... megint egy reklámokkal felfújt semmi, jó sok pénzért. Tipikusan az a játék ami két héttel karácsony után már a süllyesztőben van...
Index is írt róla, hogy mennyire elkapkodták ezeket a madarakat..Novemberben dugig volt velük minden webáruház...
Muller jatekkatalogusaban is lattam.
Szia! Én is ilyet vadászok és már csak a lenti webáruházban láttam, de ott is csak 11-i elérhetőséggel..
elvileg vaterán lehet kapni meg talán még jön a boltokba, de érdemesebb megrendelni, hátha...én mindenesetre örülök, hogy lemaradtunk róla :-D
van helyette beszélő papagáj azt hiszem
Nézd meg az árgépnél melyik felel meg neked.
Én ezt találtam:
[link]
Sziasztok,
november eleje óta figyelem a Digibirds ajánlatokat. Most akarok venni interneten, s nincs sehol.
Van, aki ilyet szeretne venni és tud valamit, lesz-e még? Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok: