Hol lehet beállítani az MSN-en, hogy induláskor ne jelenjen meg a hírablak? (tudásbázis)
Nem vagyok msn guru így nem tudom mely verziónál válik ez be és melyiknél nem. Attól még tényleg nem teljesen világos amit írtál, vagyis hogy milyen x alatt mit kellene kikapcsolni? Mert mind az msn ablakon és mind a kezdőlapon is nézegettem az x alatti területet, de nem találtam semmit... Gondolom én vagyok a figyelmetlen...
Viszont, ha az én módszerem tényleg nem minden esetben használható, akkor szerintem kicsit részletezhetnéd a tied, mert úgy gondolom nem véletlen az enyémet választották a lányok, mert ott pontosan lépésről-lépésre le van írva mit kell tenni. Mi nők már csak ilyenek vagyunk a net és az informatika világában, szóval kéretik ezt így kezelni és egyben el is nézni:)
Köszi szépen a választ!
Így sokkal egyszerűbb volt, mint magamtól rájönni :DDD
Minden tiszteletem accessé, de én egy szót se értek abból, amit leírt:D
Nos én már megtaláltam a megoldást. Belépsz az msn-be. A felső sorból kiválasztod: eszközök->beállítások->bejelentkezés-> vedd ki a pipát a windows live személyes kezdőlap megjelenítése a messenger programba való bejelentkezés után. Majd okézd le az egészet és kész is vagyunk:)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kell beállítani azt msn-en, hogy a bejelentkezéskor a hírablak ne jelenlen meg? Ez valami új feljesztés, de engem zavar. :D Köszi
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hogy tudom beállitani azt, hogy ne kicsiben jelenjen meg az egyik oldalam?
- Hogyan tudom facebookon beállítani, hogy a korábbi chat-ezések ne jelenjenek meg mindig?
- Hogy tudom a Mozillán beállítani, hogy ablakok jelenjenek meg?
- Facebookon hogyan lehet beállítani, hogy rácsnézetben jelenjenek meg a képek?