Apám autóvillamossági és autó elektronikai technikus, sok családban az egyik fizetést el viszi az autó és további rezsi fele, a másikat a további rezsi másik fele, és az élelmiszer. Aztán csókolom.
Szerintem nálunk az emberek ragaszkodnak ha tudnak a saját lakáshoz, házhoz mert az ad vmi biztonságérzetet a bizonytalan világban.Szerintem ez nem rossz dolog és az se ha az emberek nem akarnak máshova költözni a munka miatt. A munkahelyeknek kéne az emberekhez közelíteni... Nem lehet az itteni viszonyokat ahhoz hasonlítani ami az USA-ban van hogy egy új állás miatt átköltözik egy teljes család egy másik államba.Más világ más lehetőségek meg más árak és teljesen más fizetések ... Az hogy vki egy minimálbéres gyári melóért föladja a megszokott életét és átköltözzön az ország másik részébe viccnek is gyenge :(
Ez elég nagy gond. Ezért vannak annyian eladósodva és nem jutnak egyről a kettőre. Röghöz köti az embereket.
Nagy részüket kiadják. Az albérleti árak meg nagyon magasak,szabály nuku.
A magyar lakosság mindössze 11 százaléka lakik bérlakásban, ez az egyik legalacsonyabb arány Európában.
Nálunk alig épülnek bérlakások. Szociális bérlakások meg pláne. A hollandoknak, franciáknak épülnek bérlakások, nálunk is nagy szükség lenne rá, de nálunk a lakhatás nem alapvető jog.
ilyen helyzetben még nem voltam,de bizony a gázzal spórolni kell,a ruhából,cipőből a legolcsóbb,vaj helyett margarin a sütéshez.ja és libamájat is szívesen ennék.vagy rántott" bécsit".