Hol kapni olcsó kutya- és macskatápot a neten? (tudásbázis)
Probléma?
Hozzászoltam!
Valaki azt irta, nem kellene a kutya kajáján spórolni, mert betegség lehet a vége
Találtam ezt a linket
Elolvastad?
A 70% hús összetevőre irtam hogy biztos nem igaz, ha az emberi felvágottakban 40%-nál is kevesebb a hús
Az állatokat a természetes környezetükben való táplálkozásuk szerint sorolják
Természetben mit enne a kutya mást
Az hogy kutyácskám a zöldségesnél felszedte az elhullott cseresznyét :), vagy szerette a mogyorót, nem jelenti hogy növényevő is
Mi a problémád?
"ugynakkor gyümölcs összetevők, mert a kutya-macska húsevő " ezt meg nem tudom értelmezni
És hogy jön ide a felvágott?
Nem az olcsósága miatt irom
hanem itt is a hazugság
Egy emberi fogyasztásra alakalmas felvágottban legjobb esetben is 40%, de sokszor kevesebb a hústartalom, itt meg 70%-ot ír, ugynakkor gyümölcs összetevők, mert a kutya-macska húsevő
Vicc!
nemszokott nagy bajuk lenni :)
kutyu szokták beoltani a kötelező védőoltás vagy mi
kutyus cica jól van
Azt szokták mondani "az vagy ,amit megeszel".
Ez az állatokra is igaz.
Eléldegélhetsz Te is vacak kajákon ,csak éppen beteg leszel és vitamin hiányod lesz.
Ha már bevállaltad a kutyát, macskát, nem kéne a kaján spórolni. Vannak jó minőségűek ,elfogadható áron! Ha nem veszel olyat amiből építkezik a szervezetük, akkor az orvosnál fogtok kikötni és odahordod azt a pénzt ,amit a kajára költöttél volna! Tehát nem spórolsz, hanem valószínű rá is fizetsz!
A 380 drága?
Szerinted mit tartalmaz az, ha kijön 380-ból úgy, hogy jó pár kézen keresztül megy, akik nyilván keresnek rajta?
fun cat/fun dog tápokról vélemény?
fun cat macskáknak, fun dog kutyáknak ez az egyik legolcsób táp, használ ilyet valaki?
elébnéztem máshol drágább :(
nálunk van jó árba, azt nem tudom honnan szerzik
macskáknak van egy másik olcsó táp azt kereszt anyám szerint nem akarják enni :(
macskák daxot vagy premiumcatot szoktak kapni, most vegyes mert volt mindkettő, ha megkérem a kiszolgálót még méricskél is nekem :)
csak érdekel hogy neten van-e olcsó hely, idáig nem sok siker :(
premiumcat 380-ért
van pofájuk ilyen nevet adni
beszarás
Mit akarsz még olcsóbbat?
Így sincs benne más, csak szemét
Ird be a gugliba hogy akcios premiumcat es valoszinu megfogod tudni..
(a kutyanknak Royal Canin tapot adtunk 5 kg 30 euro volt es egy hetre volt eleg..A 15 kg-os 70 euro) Tiszta rohej.
sziasztok
engem az érdekelne hol kapni olcsón kutya/macska tápot a neten ha lehet olyat ahol adnak kedvezményt is ami folyamatos
remélem tudtok segíteni
macskának: premiumcat/daxot szoktam venni/ sajnos felment 380 ft-ra kilója, itt nálunk olyan van ha viszel 10 kilot kapsz 10% árengedményt/ igy csak 3420 ft a 10 kg macskatáp
kutyának meg mikor milyet ez is olcsó, ha viszel 10 kilot kapsz 10% kedvezményt így csak 1980 ft a 10 kg táp...
de szívesen olvasnék orijen stb tápokról hogy tényleg ólyan jók-e...
írjatok
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a a rody ugráló lovat?Mennyire jó?Hol lehet kapni olcsóbban mert elég drága.
- Hol lehet olcsón kapni Bp-n üveggömb akváriumot (kb. 25 cm átmérőjűt)? Vagy esetleg van valakinek eladó?
- Darált mandulát hol lehet kapni olcsón?
- Szivacs-kókusz-szivacs szerkezetű matracot hol lehet kapni olcsón?
- Hol lehet kapni - olcsón - kültéri karácsonyi égősort? 20000 Ft alatt nem találtunk sajnos!
- Színes kaspókat hol lehet kapni olcsón?