öööö,szeretnék valamit mondani...kimegyünk rágyújtani?aha,menjünk,mondjad!szóval,izé,iszunk egy kávét?igyunk!na mondjad!szóóval...tejet is kérsz bele?igen,kérek!mivanmáá?semmi,forró a kávé!na én itt hagytam abba! :D
egy szép,kicsi kavicsra rajzolnék alkoholos filccel egy pici piros szívet,és odaadnám neki..mondjuk búcsúzáskor-ha nagyon félénk vagy.Ebből nem lehet baj,még ha nem is viszonozza az érzéseidet,ezt lehet csak egy kedves apróságnak is látni..ha pedig viszonozni akarja,kapni fog az alkalmon.
Erről tudnák mesélni! Oda vissza! Inkább még nem mond! Majd ha pici esélyt is látsz arra,hogy jó veszi,akkor említsd meg! Mert az még rosszabb volna neked,ha pont ezzel elijesztenéd magadtól!
Ha tudod, hogy részéről nincs több érzés a vonzalomnál, akkor miért akarod a tudtára adni, hogy szerelmes vagy? Változtat valamit? Tudom én, hogy az egyenes út meg az őszinteség az a legszebb, de én nem tudnám a semmire kiadni magam. Szóval ha tudod, hogy részéről nincs több, akkor csak szánalmat, sajnálatot vált ki a vallomásod, ha meg nem annyira gerinces, akkor ki is használhat.
Bocsánat, hogy ezt írtam, de én így nem mondanám el. Viszont ha bármi jel arra mutat, hogy esetleg van közös jövőnk, akkor is előbb közelebb engedném magunkat egymáshoz és utána mondanám el, hogy mit érzek, akkor már kertelés és díszlet nélkül.
Hogyan mondjam el hogy szerelmes vagyok belé?Vonzódunk egymáshoz de ennél több nincs felőle,én szerelmes vagyok.Nem lehetünk együtt mert sok korkülönbség van köztünk.Ő nem tudja hogy valamit is érzek.És nem tudom hogyan mondjam el neki.Segítenétek?