Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe? (beszélgetés)
Hüle :D
Én kérek elnézést hogy van tartásom :D
szent karácsony van vagy mi a lótüdő? ilyenkor nem fórumozunk! :D
tudom, hogy nem foglalkozás függő, de hátha elgondolkodik azon, hogy a szex épp olyan, mint a hóesés nem tudod meddig fog tartani és hány centi lesz! Lehet, hogy elveszíti a tuti jót egy pocsék kufirc miatt :(
Akkor? Mi a kérdés?
Eldöntötted.
Az már egy megfelelő szint, ha "nem annyira buta".
Ne figyelj a sok rosszakaróra! Irigyek, arról van szó! Nekik nem fogdossák csak úgy seggüket...nekünk meg igen. Mert jó!
A párom már öreg. Jóval idősebb mint én.
Már a szex sem olyan vele mint egy fiatallal.
Szörnyű lehetett az az aktus, amikor mindez kiderült róla.
Egynél én is beleszaladtam a nagyon hangyányi farkincába, hát mit mondjak, borzalom volt, nem is volt több randi.
Nekem tetszik ő, ezért nem vágtam pofon.
Sőőőt, benne volnék egy kis lepedő gyűrésben :D
Csak a párom...
:D Ez komoly? A párod mindkettőtök főnöke... ha Neked megéri a munkahelyed elvesztését, és a pasinak is ennyi esze van, akkor hajrá.
Ha ennyire rajta jár az eszed, miért vagy a pároddal?
Ha megfogta a feneked, akkor legalább megfogtad a farkát? Úgy alaposan? Mert az dukál ilyenkor! Legalább kiderül, mekkora, és érdemes-e kezdegetni vele.
Én így szoktam...
Már hiányzott a szöveged ;)
Ez nem azon múlik hogy kinek mi a foglalkozása... :D
Igen. Miért?
Jó a teste, izmos, férfias. Sokan vágynának ilyen hímre :)
jajjj már úgy hiányoztál! ez valami jól megszerkesztett sztori lehet, ha ennyi időt szántál rá.
volt dolgom biztonsági őrrel, jól nézett ki, meg a hangja is olyan bugyi nedvesítő volt, de a farka ici pici, nem tudott nyalni és 3 perc alatt elment :(
Megfogta a feneked? Kapásból pofán vágnám!
Olcsonak néz és számára csak a főnök nője vagy... Szerintem...akit kihívás megd.ni....Te tudod...de nem ér egy kaland sem annyit hogy másnak fájdalmat okozzunk. Állj elé és mond meg mi a szitu...utána ugrálhatsz egyikről a másikra.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)
- Találjunk munkahelyet együtt.......