Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene... (tudásbázis)
Miért lenne veszélyben? A tesódat lekommandózta ,vagy hagyta magát??Dobja gyorsan és másor ne kommamdózzon vele!!
És való igaz,hogy a kommandósok nem beszélhetnek a munkájukról!
És miért is vagytok bajban???Nem ÉRTEM!! BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Szia!
Akár lehet igaz is. Nekem van egy alig ismerősöm, akit a játszótérről ismerek... A kisfiam, meg az ő kisfiuk együtt szokott játszani. Szóval apuci kommandós. Szerintem, nagyon jól keres (ezt látom rajtuk). Ki van gyúrva, de nem az a mű, felfújt cucc, igazi izmai vannak... Szerintem, lehet igaz is, járj utána...
Szerintem is kamu! Ha valami spec. egység tagja lenne, nem hinném, hogy telekürtölné vele a falut/várost, minden jöttment félidegennek elmondaná. Egyrészt titoktartás, másrészt: ha mingegyikről mindenki tudná, mit csinál, a bűnözők társai simán bosszút állhatnának a családon. Szóval a titoktartás nemcsak a nemzetet és a testületet védi, hanem az egyént is. No meg akkor szépen lehetne követni az illetőt és ki lehetne deríteni, hol is van a főhadiszállás, vagy központ, ahol az eligazításokat stb. tartják? És ezzel az információval a lehetőségek enyhén szólva is csak a fantáziára vannak bízva...
Kamugépek sajnos vannak, nem is kevés. Volt ismerősöm, aki eleinte azt állította, hogy rendőr - mutatott egy igazlványt, de mint kiderült, csak a belépőkártya, mert ugyan ott dolgozik, de autószerelő. Később az állítása szerint tűzoltó lett - csak azt ferdítette el, hogy nem hivatásos, hanem önkéntes... Egy idő után már azt se hittem el, amit kérdez!!! Ja, és udvarolt nekem, azt mondta, komolyan szerelmes belém - na persze! Ha hagytam volna megdönteni magam, szerintem még a nevemet is elfelejti...
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- AB+ vércsoportról ki, mit tud? Sokan vagyunk Magyarországon? Mely világrészre, népcsoportra jellemző?