Hogyan lehet a kankutyákat a szuka kutyától távoltartani tüzelés alatt? (beszélgetés)
Az én kutyámnak betegség miatt kellett kivenni a méhét. Ő azóta nem tüzel (ami ugye így a természetes). Nálunk a kutyák a hátsó udvarban vannak, így amikor Ladyt megműtötték őt előrehoztuk a nagy udvarba, a garázsba aludt, a kan kutya pedig maradt a helyén.
Próbálj neki valamilyen nagyobb elkerített helyet csinálni ha van rá lehetőséged!
az inplantátum jó,de drága(( viszont nincs mellékhatása...
más lehetőséged nincs, de én hormonokkal nem lőném, mert kövér, és beteg lesz ha többször kapja...saját tapasztalat(
Sziasztok.
3 éves németjuhász.Kivették a méhét és a petefészkeit is.Valószinű hogy kiszakadt a petezsák műtétnél és a hasüregbe került pár petesejt.A korrekciós műtétnél átnézték ,kitisztitották.Aztán még is újra tűzel.
Van hormon injekció és inplantátum több ezer forintért.A 2 műtét 30 000 ft volt!!!!!!!!!!
Nem tehetek semmit???????
Szia itt is!
Lehet kapni "Kanűző spray-t",ez nagyon büdös permet,de hatásos!
tán nem találta a petefészkét szerencsétlennek?
igggen érdekes...
Akkor, hogy műtötte meg a doki?
Az egyik ismerősöm menhelyről fogadta örökbe a szukáját. Állítólag ivartalanítva volt, de folyton mentek rá a kanok séta közben. Aztán elvitte a saját dokijához, aki azt mondta, hogy nem jól lett elvégezve a műtét és újra megcsinálta. Azóta okés! Nem értem...
ha bezárod, depressziós lesz((((( soha többé nem lesz az a kedves kutyus((
nem tudsz mit tenni, a kutyáknak kifejlesztett fogamzásgátló gyógyszer sokszor rákot okoz, és nem is fogamzásgátló igazából, mert nem a foganást akadályozza meg, hanem vetélést okoz((
egyébként sajnos csak az erős kerítés a megoldás, és ha tetszik ha nem, v. becsukni v. felfogni a kutyát.
én örülnék a legjobban annak, ha lenne valami emberségesebb megoldás is.
Sziasztok.
Tavaly ivartalanitottuk a szuka kutyánkat,idén tavasszal újra műtötték és már megint tüzel.Az orvos nem műti újra.Jönnek a kanok és szaggatják a keritést bántják a kutyánkat aki sir.ADJATOK TANÁCSOT ARRA,HOGY MIVEL TUDNÁM TÁVOLTARTANI A KANOKAT.Sosem kötöttük meg és nem is volt bezárva.Most meg ha bezárjuk a garázsba egész éjjel sir.MIT TEGYEK????????????
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom távoltartani a galambokat az erkélyemről?
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Galambok távoltartása az erkélytől..
- Idegen macskák távoltartása a portán, hogyan?
- Kullancsok és fülbemászók távoltartása. Kb 2 hét múlva olyan helyre kell mennem egy hétre, ahol nagyon sok van ezekből. Hogyan védekezhetek?
- Mivel lehet távoltartani a poloskákat? Az ecet valóban jó?