Hogyan legyek igazi nő? (beszélgetés)
Csak kívülállóként látom a problémát : szerintem nem kell túl jó nőnek lenni hanem inkább természetesnek.Vagyis nem létszükséglet a hosszú vérvörös műköröm a túl erős smink a túl szűk túl rövid túl kivágott ruha a túl magas sarok stb...
A filmtörténelembe az igazán jó átváltozások se voltak túl harsányak pl. [link]
Dustin Hoffman - Aranyoskám
Ha már kiradírozták hozzászólásomat ezúttal segítő jelleggel írok, nehogy a keselyűk azt higgyék dögöt leltek.
Naszóval. Az egészet belülről kell elindítani, fejben, a tükörképeddel való barátság első lépése az önbizalom felé. Nem tudom hogy természetes mérete révén vagy betegség miatt (remélem nem ez a gond) kis mérettel rendelkezel. De csak akkor csináltasd meg ezt a műtétet ha ez komoly pszichológiai, lelki sérülést okoz.
A nőies ruhák jó ötlet, de csak olyat vegyél föl amiben tényleg csinosan érzed magad, a műköröm nem kell hosszú legyen, van kicsi, decens fajta is ami szép és kecsessé teszi a kezed :)
A fejecskédben pedig tessék rendet tenni, mi az ami miatt nem akarod szépnek látni magad? Miért érzed hogy nem vagy nőies? Emelj ki legalább 3 dolgot ami szép rajtad :)
huh hirtelen ennyi :)
Kérdésemet itt teszem fel ezen a női oldalon.
Remélem sok hasznos tanácsot kapok arra hogy is lehetek én méginkább nő.A természet elbánt velem:(Most rajtam a sor kiköszörülni a csorbát.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan legyek erős?-szakítás....
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?
- Hogyan legyek igazságos a családommal?
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...
- Hogyan legyek nyitottabb az emberek felé?
- Hogyan ne legyek munkamániás? Sokszor érzem, hogy felemészt a munka és nem jut magamra elég idő.