Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell főzeléket "önmagával" sűríteni? fórum

Hogyan kell főzeléket "önmagával" sűríteni? (tudásbázis kérdés)


14. 800b726b6d (válaszként erre: 13. - 800b726b6d)
2012. nov. 12. 18:09
tavalyelőtti :DD
13. 800b726b6d (válaszként erre: 12. - 800b726b6d)
2012. nov. 12. 18:08
Bakker ez egy tavalyi fórum! :DDD
12. 800b726b6d (válaszként erre: 1. - 42af71f255)
2012. nov. 12. 18:07
Kiveszel egy keveset a megfőtt zöldségből, leturmixolod és az lesz a sürító! No liszt, no keményítő! :)
2012. nov. 12. 17:57

Önmagával sűríteni -ha netán mot nézi valaki- úgy szoktuk, hogy egy kanálnyi lisztet a főzelék vagy a leves saját levével keverjük el, úgy öntjük vissza.

Avagy, a főzelék egy részét (nemcsak a levét) kiszedjük, botmixerrel péppé keverjük, úgy öntjük vissza a többihez.

10. zebracsikó (válaszként erre: 7. - 42af71f255)
2010. jan. 12. 06:26

kevesebb vízzel kell ezeket főzni.


Esetleg 1-2 krumplit nagyobb kockára vágva is bele lehet főzni, s azt összetörni, azzal sűríteni

9. Mamazon (válaszként erre: 8. - D4a2436008)
2010. jan. 12. 04:45

Oké, ez tetszik, akár ki is próbálom egyszer...

Csakhogy ez mitől különbözik a habarástól? A krémsajt semmivel sem könnyebb, mint a tejföl-liszt elegy...

2010. jan. 12. 02:24
Kiveszel a fozelek levebol,es 1 kremsajttal osszeturmixolod.Hozzaontod a zoldbabhoz,es tovabb fozod,majd besurusodik.
7. 42af71f255 (válaszként erre: 6. - Tavaszilány)
2010. jan. 11. 23:17

Igen,köszi!

Bár amikor magával akartam sűríteni,nem nagyon ment...nem lett sűrűbb nagyon,csak nem lett átlátszó a vize...:(

6. tavaszilány (válaszként erre: 5. - 42af71f255)
2010. jan. 9. 17:11
Sikerült?
2010. jan. 9. 13:50
Köszi Mindekettőtöknek!!!
4. Mamazon (válaszként erre: 2. - 42af71f255)
2010. jan. 9. 13:45
+ étkezési keményítővel is próbálkozhatsz...
2010. jan. 9. 13:29
Leturmixolod a zöldség egy részét, ízesíted és összekevered a maradék zöldséggel.
2010. jan. 9. 13:29

Tudjátok,amikor pürésíti az ember benne a dolgokat és azt adja hozzá...ez hogy van pontosan??

Zöldbabfőzeléket akarok,csak nem habarással vagy rántással!

Előre is köszike!!!:)

2010. jan. 9. 13:28
Hogyan kell főzeléket "önmagával" sűríteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook