Hogyan javítsunk a "NemSzeretemDeMegeszem" ételeken ízesítéssel, fűszerezéssel? (tudásbázis kérdés)
5. szimre (válaszként erre: 4. - 9778ca1817)
2007. máj. 23. 11:40
Kérlek, ne bántsd a szent Tejfölt! :)))
(én rengeteget használok, még első pillantásra vele összeférhetetlen kajákhoz is....)
4. 9778ca1817
2007. ápr. 24. 12:59
Én pölö piszkosul imádom a köménymagos csurgatott tojáslevest és meglehetősen jól készítem, pedig semmi különleges fűszer nincs benne.
Az ecetes torma (nem beszélve a tejfölről) kész merénylet!!Brrr..:)
3. 1a50c86bb0
2007. ápr. 14. 02:34
Ugy, ahogy a hust. Hust se enne meg senki fuszerezes nelkul, hiszen nincsen jo ize magaban.
En is tormazom a leveseket vagy citromlevet nyomok bele es chilizem. :P
2. szimre
2007. ápr. 6. 09:48
Nálunk ilyen leves pl. a köménymagos leves, a tojásleves.
Miután tányérba szedtem, a magam adagjához mindig hozzákeverek egy fél evőkanálnyi ecetes tormát és egy kis tejfölt. A "NemSzeretemDeMegeszem" leves így pompás tormalevessé változik!
1. szimre
2007. ápr. 6. 09:44
A "NemSzeretemDeMegeszem" ételek ízesítése, fűszerezése
További ajánlott fórumok:
- Használsz lestyánt fűszerezésre?
- Szerintetek, miért van az, hogy 2 éves kisfiam még mindig sír ha fogat kell mosni, nemszereti, menekül tőle első perctől..?
- Hogyan lehet fűszerezéssel izgalmasabbá tenni a csirkehúst?
- Milyen úgy a sült pulykacomb, hogy hagyományos fűszerezés mellett paradicsom sűrítmény is van rajta?