Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen úgy a sült pulykacomb, hogy hagyományos fűszerezés mellett paradicsom sűrítmény is van rajta? fórum

Milyen úgy a sült pulykacomb, hogy hagyományos fűszerezés mellett paradicsom sűrítmény is van rajta? (tudásbázis kérdés)


2011. jan. 17. 14:50
Nagyon finom, nagymamám szokta így csinálni, és mellé teszi a krumplit is, mondjuk ő nem sűrítményt rak, hanem paradicsomokat felvágva, de nagyon finom puha lesz tőle a hús és a krumplinak is más íze lesz.
2011. jan. 17. 14:27
Finom, jól írták, hogy ne rakj sokat bele, mert savanyú lesz..én összekeverem a fűszereket kicsi olajban (fokhagyma, só, paradicsompüré, delikát, vöröshagyma) belerakom sütőzacskóba, egy éjszakát a hűtőben hagyom állni, reggel mehet sülni...
2011. jan. 17. 13:21

Én az összes fűszert a paradicsomba keverném, ha idő engedi, hagynám is állni kicsit, mielőtt megy a sütőbe. A sóra figyelj, mert a paradicsom sokat felvesz.

De az ötlettől összefutott a nyál a számban. :P

2011. jan. 17. 13:21
Valóban csak keveset tegyél,egyébként szép piros lesz tőle.
2011. jan. 17. 12:58
Szerintem finom lehet. Ne túl sok paradicsomot tegyél rá, mert savanyú lesz. Ha sok a comb, akkor max. egy kis dobozos paradicsom elég rá. Én szoktam ilyesmiket csinálni, magamnak savanyún, de lehet, hogy ti nem szeretitek így.
2011. jan. 17. 12:58
Én szoktam ilyet csinálni!Keverj a pürébe:oragánó,őrölt bors,vegeta!Finom :))
2011. jan. 17. 12:58
Finom...
2011. jan. 17. 12:57
paradicsom ízű?? ;-))
2011. jan. 17. 12:55
Milyen úgy a sűlt pulykacomb hogy hagyományos fűszerezés mellett paradicsom sűrítmény is van rajta?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook