Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan főzzek jó húslevest? fórum

Hogyan főzzek jó húslevest? (beszélgetés)

ma 07:22
ahogy felforr a levesem azonnal a gazt a legalacsonyabb fokra leveszem es ugty fozom vegig a huslevest,mindig tiszta igy es megcsak leszurnom sem kell soha.
ma 07:04
Az enyém is aluminium, nem szerettem.
13. globus (válaszként erre: 12. - K-né Zsóka)
tegnap 20:37
Enyém harminc-valahány éves volt, talán még alumínium, vagy valami fehér öntvény.
12. K-né Zsóka (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnap 20:26
Nekem leszorítós van kettő is, és elér rég megvannak, de már dupla szelepesek. Ha egyik eltömődik nyit a másik. Nagyon szeretek bennük főzni!
11. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:52
Most már vannak jók, elektromos digitálisok. Nekem a régi leszorítós tetejű volt, nem mertem használni egyszer sem, annyit riogattak a felrobbanással. Kidobtam. Elektromos sem vonz annyira, pingom nincs, abban hogyan valósulnak meg a főzési fázisok.
10. fenevigye (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:34

Az egyik ismrősöm szokott benne főzni töltöttkáposztát, az egyik legfinommabbat amit életemben ettem. Nekem volt vagy 6. rozsdamenetes elosztogattam éket.

[link]

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Shukran)
tegnap 16:17
Sajnos nincs kuktám, valamikor gyerekkoromban láttam utoljára még Mamámnál, Ő sokat főzött vele. Biztosan nagyon jó dolog.
8. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:23

Az enyém szép tiszta lesz, de azért mert leszűröm. Főzés közben gyakran habozom, a végén szűrőm le.

Ezt használom.

[link]

7. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:54

Én mindig kuktában főzöm és marhahúsból, mert azt szeretem.

Mindent belerakok, nem kell mellette állni, és mindig átlátszó lesz.

Istenien kihozza az ízeket a kukta, külön főzöm meg a cérnametéltet.

Nálunk a piacon lehet kapni azt a tyúklábas cérnametéltet, Mariann a fantázianeve.

Nálam a főtt marhahúsnak van egy második élete is.

Megdarálom és marhahúsos pizzát készítek belőle, ez a kis család egyik kedvence.

tegnap 13:22
Köszönöm a válaszokat, akkor én ott rontom el, hogy erős lángon főzöm.
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:56
Lassan
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:33
Egy krumplit teszek bele. Lassan, pötyögősen főzöm. Ha kész, a levestésztát külön főzöm a lében. A léből kiszedem a húst, zöldséget, majd az egészet átszűröm.
3. Biciklis_ (válaszként erre: 2. - Biciklis_)
tegnap 12:24
..állsz
2. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:23

Ott álsz mellette míg nem lesz forrás közeli állapotban, és úgy állítod be,hogy csak gyöngyözzön.

Ha leszedem a habot, ha nem, nekem mindig átlátszó.

tegnap 12:07
Ki hogy főzi a húslevest, hogy ne legyen zavaros?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook